"Душею й серцем" з окупантами: запроданка Повалій закликала допомагати російським військовим
"Душею й серцем" з окупантами: запроданка Повалій закликала допомагати російським військовим

"Душею й серцем" з окупантами: запроданка Повалій закликала допомагати російським військовим

Путіністка дала коментар російському пропагандистському медіа, де й зробила цинічну заяву. Повалій зазначила, що російські окупанти її захищають, а Росію назвала своєю Батьківщиною.

Звичайно, нам потрібно жити, радіти життю і допомагати своєю радістю хлопцям, які на фронті. Ми повинні всіляко їх підтримувати. Хто не може матеріально – морально. Я, звичайно, душею і серцем з хлопцями, які мене захищають, які захищають Батьківщину – радянську мою Батьківщину,
– висловилася Таїсія Повалій.

Запроданка додала, що цей час пройде дуже скоро, і ми знову будемо всі разом співати й сидіти за одним столом. Ймовірно, артистка вважає, що після закінчення війни росіяни та українці возз'єднаються.

Трохи люди одурманені, вони заблукали трошки. Але нічого. Я маю на увазі своїх родичів,
– видала зрадниця.

Таїсія ПовалійЗапроданка Таїсія Повалій / Фото з мережі

Зрадницька позиція Таїсії Повалій

Колись Таїсія Повалій була народною улюбленицею в Україні. Однак, ще після початку війни на Донбасі, співачка продовжила заробляти російські криваві рублі та розважати російську публіку. Під час повномасштабного вторгнення вона остаточно відреклася від своєї Батьківщини та підтримала Росію.

У 2022 році під час концерту у Росії, який був присвячений 9 травня, Повалій цинічно заспівала "Рідна мати моя". Ведучий Дмитро Губернієв перед виступом зрадниці заявив, що Росія перемогла у Великій Вітчизняній війні "тому, що люди різних національностей і мов об'єдналися заради спільної цілі".

Згодом Таїсія разом з російськими колегами поїхала у тур Сибіром. Він був присвячений 85-річчю пропагандистського співака Йосипа Кобзона, який помер у 2018 році. На концерті у Новосибірську зрадниця виконала українську пісню "Черемшина" та тішилася співпраці з Кобзоном. Розважала росіян Повалій й у Новий рік 2023. Вона з'явилася на "Блакитному вогнику", де заспівала "Червону руту".

Запроданка Таїсія Повалій не раз зізнавалася у любові Росії та оббріхувала Україну. У День Незалежності України у 2023 році співачка отримала російський паспорт та офіційно стала громадянкою країни, яка вже багато років намагається знищити українців. Також вона називала себе "радянсько-російською українкою".

Теги за темою
Зірки
Джерело матеріала
loader