Чому досвідчені водії тримають у авто зубну пасту: відповідь здивує багатьох
Чому досвідчені водії тримають у авто зубну пасту: відповідь здивує багатьох

Чому досвідчені водії тримають у авто зубну пасту: відповідь здивує багатьох

Видалили подряпини на автомобілі можна за допомогою звичайного побутового засобу.

Автомобільна експертка поділилась простим способом, як видалити подряпини з автомобіля. Все, що вам знадобиться, це звичайний засіб домашнього вжитку, пише Express.co.uk.

Чим можна прибрати подряпини з автомобіля

Популярна користувачка Instagram, яка має 3,1 мільйона підписників, регулярно публікує свої поради в мережі. У своєму нещодавньому дописі вона поставила запитання: "Чому 100 мільйонів досвідчених водіїв тримають у своїх автомобілях пляшечку зубної пасти?".

Далі вона описала її важливу роль, показавши, що зубна паста має "три функції" в автомобілях, які є неймовірно "практичними".

"Якщо на машині є подряпини, нам потрібно лише нанести зубну пасту на подряпини, а потім кілька разів протерти їх рушником. Виглядає дуже чисто, економить витрати на ремонт", - сказала вона.

Чим можна прибрати краплі води на дзеркалах авто

Дива зубної пасти не обмежуються видаленням подряпин. Експертка також припустила, що її можна використовувати для запобігання утворенню крапель води на дзеркалах.

"По-друге, коли ви їдете в дощові дні, на дзеркалі заднього виду дуже легко з'являються краплі води, тому просто нанесіть зубну пасту, а потім рівномірно розподіліть її", - зазначила вона.

"По-третє, щітки склоочисників старіють і не можуть чисто зішкребти скло. Просто нанесіть зубну пасту на гумові смужки та протріть їх", - додала жінка.

Для чого водії натирають авто зубною пастою - відео:

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader