Бізнесмен напав на працівників ТЦК: суд вирішив не карати його сурово
Бізнесмен напав на працівників ТЦК: суд вирішив не карати його сурово

Бізнесмен напав на працівників ТЦК: суд вирішив не карати його сурово

Підприємця з Конотопа Сумської області, який на Закарпатті перешкоджав роботі працівників ТЦК, проте суд призначив йому мізерне покарання.

Про це йдеться в постанові Міжгірського районного суду Закарпатської області.

Бізнесмен із Сумщини вчинив напад на працівників Хустського районного територіального центру комплектування в Закарпатській області.

24-річний підприємець намагався завадити військовим забрати іншого громадянина. Він пояснив, що прибув у Міжгір’я разом із дружиною та найманим працівником 1988 року народження з Конотопа, Сумської області.

У селищі Міжгір'я їх зупинили працівники місцевого ТЦК та СП на КПП "Торунь" для перевірки військово-облікових документів. Один із громадян був затриманий через відсутність документа, що підтверджує його військовий облік.

Підприємець почав перешкоджати працівникам ТЦК: біля приміщення центру він намагався зупинити службовий транспорт, відчинивши двері водія, та чіплявся до нього за одяг і кермо автомобіля.

Водночас затриманий, який перебував у цьому автомобілі, намагався завадити водієві: він вимкнув коробку передач, вирвав ключі із замка запалювання і двічі вдарив ними по лобовому вікну, намагаючись вийти зі салону.

Підприємець виявив каяття за свої дії. Суддя Володимир Кривка, розглянувши справу, визнав його винним у дрібному хуліганстві та призначив штраф у розмірі семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 119 гривень. Крім того, закарпатець має сплатити 605 гривень судового збору.

Останні новини України:

В Україні розгорівся конфлікт між вагітною та представником ТЦК, відео: "Вони тут заодно всі абсолютно".

Поклали у власні кишені 34 мільйони з бюджету Дніпра: чиновники міськради завдали збитків.

Чиновник міської ради розбагатів завдяки корупційній схемі: використав своє службове становище.

Теги за темою
Суд Карпати
Джерело матеріала
loader
loader