«Агентство» / The Agency — перші кадри шпигунського серіалу з Майклом Фассбендером і Річардом Гіром
«Агентство» / The Agency — перші кадри шпигунського серіалу з Майклом Фассбендером і Річардом Гіром

«Агентство» / The Agency — перші кадри шпигунського серіалу з Майклом Фассбендером і Річардом Гіром

Платформа Paramount+ з Showtime представила перші кадри нового шпигунського трилера «Агентство» / The Agency. Серіал, у якому головні ролі виконують Річард Гір та Майкл Фассбендер, вийде на екрани восени цього року.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Агентство» / The Agency — перші кадри шпигунського серіалу з Майклом Фассбендером і Річардом Гіром - Фото 1

«Агентство» — це адаптація французького серіалу «Бюро легенд», який виходив із 2015 до 2020 року. У центрі сюжету — агент ЦРУ з кодовим ім’ям «Марсіанин», якого грає Майкл Фассбендер. Після шести років роботи під прикриттям його викликають до головного офісу в Лондоні. Там він має призвичаїтися до звичайної командної структури під керівництвом Боско, колишнього агента під прикриттям, роль якого виконує Річард Гір.

11111

Проте минуле не відпускає Марсіанина. Давні романтичні стосунки знову дають про себе знати, а нові й старі загрози загрожують заплутати агента в складну павутину брехні. На оприлюднених кадрах можна побачити напружені сцени в офісах ЦРУ та на вулицях Лондона.

До акторського складу «Агентства» також увійшли Джеффрі Райт, Джоді Тернер-Сміт, Кетрін Вотерстон та Джон Магаро. Райт зіграє Генрі, директора операцій ЦРУ та наставника Марсіанина. Тернер-Сміт втілить образ Самі Захір, професорки соціальної антропології, яка має спільне минуле з головним героєм.

Серіал створено компанією Smokehouse Pictures, яку заснували Джордж Клуні та Грант Хеслов. Режисером перших двох епізодів став Джо Райт, відомий за фільмом «Темні часи». Сценарій для всіх десяти епізодів першого сезону написали брати Джез та Джон-Генрі Баттерворти.

Дата прем’єри «Агентства» на Paramount+ з Showtime поки не оголошена, але відомо, що серіал вийде восени цього року.

Джерело: Collider, EW

Джерело матеріала
loader