В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей
В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей

В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей

Спеціалізований транспорт для маломобільних людей сьогодні дуже затребуваний у багатьох вітчизняних організацій. І невипадково ці машини представлені на міжнародній виставці «КомунТех-2024», що проходить у Києві з 15 по 17 жовтня. На стенді «Виробничо-торгівельної компанії «Сплайн» можна побачити передові власні розробки.

Компанія пропонує машини в різних модифікаціях, що відрізняються базовою платформою автомобіля та варіантами оснащення салону. На виставці зокрема представлено інноваційну модель Mobility HR.

В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей - Фото 1

Це Сitroen Berlingo, оснащений високим дахом, що полегшує посадку та переміщення людей на інвалідних візках. Надбудова зроблена панорамною, що покращує оглядовість та створює більш комфортну атмосферу. Крім гідравлічної платформи, автомобіль можна оснастити механічною рампою або переносними телескопічними пандусами для забезпечення додаткових варіантів входу.

В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей - Фото 2

Такі машини також обладнано інноваційною системою дверей Twilling Twin Door, платформою для коляски з дистанційним керуванням, а також можливістю переходу на місце водія для максимальної автономності.

На стенді також представлено ще два автомобілі компанії. Це Mobility L – для тих, кому потрібна найбільша місткість. Тому в його основу поклали фургон Fiat Ducato. Такі машини можуть перевозити від двох до чотирьох осіб у візках та від двох до шести маломобільних пасажирів на стаціонарних кріслах.

В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей - Фото 3

Поряд також демонструється компактніша модель – Mobility M, створена на базі Fiat Ulysse. Такий варіант може мати від одного до двох місць для інвалідних візків та від трьох до п’яти місць для супроводжуючих.

В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей - Фото 4

Зазначимо, що всі ці машини відповідають міжнародним та українським стандартам. Компанія «Сплайн» також є членом European Mobility Group (EMG) – провідної європейської організації, яка об’єднує фахівців у галузі адаптації транспортних засобів для людей з обмеженими фізичними можливостями.

В Києві показали інноваційні автомобілі для маломобільних людей - Фото 5

Джерело матеріала
loader
loader