Уже наздогнав маму за зростом: Алла Пугачова засвітилася на прогулянці із сином на Кіпрі
Уже наздогнав маму за зростом: Алла Пугачова засвітилася на прогулянці із сином на Кіпрі

Уже наздогнав маму за зростом: Алла Пугачова засвітилася на прогулянці із сином на Кіпрі

Алла Пугачова прогулялася із сином Гаррі.

Російська легендарна співачка Алла Пугачова, яка не побоялася засудити терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхала з сім'єю з країни-окупанта, зараз проживає на Кіпрі.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, співачка засвітилася на прогулянці із сином, її зняли шанувальники.

Пугачова була в джинсових шортах, білій туніці та кепці, а Гаррі їхав на скейтборді в шоломі і, здається, він уже наздогнав маму зростом. Пропагандисти зазначили, що співачка була без охорони та няні, які зазвичай супроводжують зірку.

Нагадаємо, на Кіпрі Алла Пугачова проживає в особистому пентхаусі, який вона купила ще 2017 року за 10 млн доларів.

Алла Пугачова із сином на прогулянці
Алла Пугачова із сином на прогулянці / фото: скрін 7days.ru/
Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноАлла Пугачова відреагувала на останній пост свого онука Микити Преснякова. Примадонна підтримала молодого музиканта в його творчих успіхах у США і написала: "Жги, синку".

А також колишня сусідка Алли Пугачової Лідія Панкрухіна спілкується з племінником артистки Владом і він заявив, що у Примадонни проблеми з чоловіком Максимом Галкіним.

Вам може бути цікаво:

Джерело матеріала
loader