Україна із поразки від войовничої Франції розпочала відбір на ЧС-2025 з футзалу
Україна із поразки від войовничої Франції розпочала відбір на ЧС-2025 з футзалу

Україна із поразки від войовничої Франції розпочала відбір на ЧС-2025 з футзалу

Україна – Франція 1:3

Голи: Воловенко, 23 – Альбербіде, 8, Атаманюк, 16, Біттерлін, 39
Вилучення: Дубицька, 37 (Україна)

Поєдинки Основного етапу відбору на Мундіаль відбуваються протягом 16-19 жовтня у Чехії. Цей матч проти України став першим офіційним поєдинком в історії жіночої збірної Франції.

Вже на старті матчу Дубицька помилилась та віддала м'яч біля власних воріт на суперницю. Але француженка пробила повз ворота Кислової. Багато сумбуру було на майданчику від обох колективів.

Після стартової 5-хвилинки Франція повела у рахунку 0:1. Кислова впоралась із дальнім ударом, але на добиванні першою була Альбербіде та запхала м'яч в українські володіння.

Непоганий штрафний був у виконанні Шульги, але трохи забракло влучності третьому номеру збірної України.

Дубицька грубо влетіла у боротьбі за м'яч із воротаркою суперниць та "присіла" на жовту картку.

Результативний тайм для Франції

На 10-й хвилині українки класно вибігли у контратаку, яку розпочала Шульга. Анна віддала на Гриценко, але удар Ксенії у кут воріт потягнула Карре.

Ще через чотири хвилини знову каркас воріт врятував Україну від другого пропущеного голу.

В останні 7 хвилин українська француженка Атаманюк подвоїла перевагу гостей 0:2. Класний гол був від капітана Франції.

Перший тайм закінчився гарматою від Шульги по центру воріт. Карре парирувала постріл. 0:2… Саме із таким рахунком команди пішли на перерву. Дуже складний тайм був для українок.

Україна ожила, але програла

У другому таймі українки стали грати краще. На 23-й хвилині Кислова вкинула далеко від воріт прямо на голову Воловенко. Сніжана вразила дев'ятку воріт та скоротила відставання України до мінімуму 1:2.

Декілька гострих моментів протягом тайму створили українські футзалістки, але то точності не вистачало, то голкіперка Франції діяла відмінно.

В останні хвилини Дубицька отримала жовту картку після грубої боротьби проти капітана суперника Атаманюк, якій дісталось ногою в обличчя. Україна дві хвилини грала у меншості.

Небезпечний момент не реалізувала Гриценко. Натомість Франція знову забила та збільшила свою перевагу до двох голів 1:3.

На жаль, Україна поступилась Франції у першому матчі Основного раунду відбору на ЧС-2025. Свій наступний поєдинок українки проведуть 17 жовтня проти Північної Ірландії. Початок о 17:00.

Джерело матеріала
loader
loader