У серіалі «Відьмак» замінять важливого персонажа
У серіалі «Відьмак» замінять важливого персонажа

У серіалі «Відьмак» замінять важливого персонажа

Ґеральт не буде єдиним персонажем у четвертому сезоні «Відьмака», якого гратиме інший актор. Іншого відьмака теж замінять.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! У серіалі «Відьмак» замінять важливого персонажа - Фото 1

Заміна Генрі Кавілла до Ліама Гемсворта у ролі Ґеральта з Рівії суттєво впливатиме на сюжет нового сезону серіалу — попередньо може здатися, що на цьому роблять завеликий наголос. У загальних рисах відомо, як сценаристи це «обставили». Але глядачу треба буде звикати ще до одного улюбленого персонажа книг та ігор у новому обличчі — Весеміра

Останнім часом стало відомо, що Ламберт та Коен повернуться до «Відьмака» в четвертому сезоні, а Пол Буліон та Зейтс Атур, відповідно, до власних ролей. Тепер з’явилася інформація, що Весемір також повернувся, але, змінив обличчя, як доплер. Актор Кім Бодніа не повернеться до ролі, і поки не відомо, ким його замінять.Кім Бодніа полюбився глядачам у другому сезоні «Відьмака» через майстерне втілення ролі. Про нього казали, що його гра перевищує вимоги не надто вибагливого сценарію.

Зустріч Ґеральта та інших відьмаків покажуть приблизно у другому блоці серіалу, тобто у третьому або четвертому епізодах. Сюжетні деталі побачення Ґеральт Ліама Гемсворта з відьмаками лишаються загадковими, оскільки в книгах цього нема. Ймовірно, йдеться про ретроспективу.

Четвертий сезон «Відьмака» вийде у 2025 році. Реліз нової книги Анджея Сапковського запланований на зиму 2024/2025 років, а аніме «Відьмак: Сирени з глибин» має вийти наприкінці 2024 року.

Джерело: Redanian Intelligence

Теги за темою
Netflix
Джерело матеріала
loader