У кримському парку "Тайган" леви вбили співробітницю
У кримському парку "Тайган" леви вбили співробітницю

У кримському парку "Тайган" леви вбили співробітницю

У кримському парку "Тайган" леви вбили співробітницю

Трагедія показує, що хижак завжди залишиться хижаком, навіть коли він поруч з людиною багато років

У кримському парку левів «Тайган» після нападу левів загинула співробітниця - Леокадія Перевалова. Про подію повідомив ресурс Крим.Реалії.

Згідно з повідомленням, вдень співробітниця парку зайшла для прибирання в клітку з трьома левами, не зачинила засув дверей між двома приміщеннями клітки, внаслідок чого хижак напав на жінку, завдавши їй смертельних травм. Окупаційна влада порушила кримінальну справу.

Співробітники розповіли, що жінка працювала у цьому парку понад 17 років, біла обережною і досвідченою. А саме цих тварин обслуговувала десять років.

 "Тайган" останніми роками став досить небезпечним місцем, зокрема, у вересні 2021 року у цьому парку левів матір з однорічною дитиною на руках підійшла до віджимного бар'єра сітки основного вольєра з амурськими тиграми. Один з них накинувся на маму з немовлям та вкусив дитину за великий палець лівої руки, що був ближчим до сітки. Дитині довелось ампутувати палець.

У 2023 році відвідувачці, яка годувала ведмедя соломкою через спеціальну трубу, а коли він простягнув лапу, вирішила дати соломку з руки. Звір обхопив її руку та відкусив їй нігтьову фалангу середнього пальця. І хоча можна сказати, що люди самі були необережні, керівництво парку явно не слідкує за тим, щоб звірі не мали доступу до відвідувачів.

Раніше кримський зрадник, власник "Парку левів "Тайган" Олег Зубков планував перевезти до свого парку «Тайган» частину тварин із заповідника Асканія-Нова Він хотів перевезти 15 видів тварин і птахів, серед яких червонокнижні дрофи, журавлі-беладони, вінценосні журавлі, грифи, сипи, а також зебри Чапмана та коні Пржевальського.

Джерело матеріала
loader
loader