Секс-скандал з P Diddy: репер просить розкрити імена обвинувачів
Секс-скандал з P Diddy: репер просить розкрити імена обвинувачів

Секс-скандал з P Diddy: репер просить розкрити імена обвинувачів

Юристи знаменитості поділилися, що Шон Комбз повинен знати, хто його обвинувачує, аби підготуватися до суду. Нагадаємо, що засідання відбудеться аж наступного року, а саме 5 травня.

Репер P. Diddy так і не визнав себе винним, однак він залишатиметься за ґратами до суду. Юристи стверджують, що ця справа є унікальною. Зокрема, через кількість людей, які звинувачують зірку, його статус та багатство. Цей випадок, крім того, широко висвітлюється у медіа, тому посипалися неправдиві звинувачення, кажуть вони.

Днями шестеро людей подали нові позови проти Шона Комбза, але скарги були анонімними. Раніше адвокат Ендрю Ван Арсдейл поділився, що проти репера будуть подані 120 позовів. Однак юридичні фірми отримували тисячі дзвінків. Адвокати засновника лейбла Bad Boy Records заявили, що зараз ці звинувачення розглядаються, деякі з них вже дискредитовані. Попри це, вони завдали шкоди репутації P. Diddy.

Адвокати Шона Комбза просили прокурорів ідентифікувати ймовірних жертв, оскільки було багато анонімних звернень. Однак поки що розкривати імена не збираються.

Що відомо про справу P. Diddy

Нагадаємо, що репера P. Diddy заарештували 16 вересня. Його звинувачують у сексуальній експлуатації, сутенерстві, рекеті, зґвалтуванні, торгівлі людьми та створенні злочинної мережі. Вважається, що злочини знаменитість скоював й на своїх "білих вечірка", на які запрошував інших зірок. Є версія, що жертвами Шона Комбза могли стати й відомі люди, наприклад співак Джастін Бібер. У мережі вже давно гуляють списки знаменитостей, які теоретично могли приховувати злочини P. Diddy. Випливають імена Бейонсе та її чоловіка Jay-Z. Проте наразі це всього лише теорії людей, тож варто дочекатися офіційної інформації.

Джерело матеріала
loader