Red Dead Redemption має кращий вигляд на ПК — ютубер порівняв гру з версією для PS5
Red Dead Redemption має кращий вигляд на ПК — ютубер порівняв гру з версією для PS5

Red Dead Redemption має кращий вигляд на ПК — ютубер порівняв гру з версією для PS5

Традиційний аргумент «на ПК краща графіка», здається, працює з Red Dead Redemption. Ютубер порівняв версії гри для ПК та PS5.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Red Dead Redemption має кращий вигляд на ПК — ютубер порівняв гру з версією для PS5 - Фото 1

Red Dead Redemption для ПК була офіційно анонсована нещодавно. Реліз запланований на 29 жовтня, але шанувальники, схоже, не надто задоволені — перш за все ціною $50 за гру 14-річної давнини. Втім, ранній досвід демонструє, що гра була покращена.

Ютубер Cycu1 опублікував відео, в якому порівнює візуальні відмінності між варіантами ремастера Red Dead Redemption для ПК і PS5. Здається, версія ПК має невелику перевагу, головним чином через зміни освітлення.

Відмінності не те щоб впадають в очі та не пропонують щось казкове, але через освітлення картинка здається більш жвавою та об’ємною, а переходи між світлом та тінню більш натуральними. Також помітні зміни моделей та текстур у деяких сценах. Є деякі нові візуальні ефекти, відсутні на консолі — як частинки пилу на 1:04 хвилині відео. Втім, як і будь-яка зміна вигляду, оновлення може комусь не сподобатися.

Майже напевно можна стверджувати, що для Red Dead Redemption на ПК з’явиться безліч модів, які покращать графіку радикальніше. Такі ігри минулого, як Morrowin або Gothic та багато інших зараз важко сприймати у початковому вигляді, але модифікації покращують їх заміною текстур, моделей, анімацій, впровадженням кращого освітлення і навіть підтримкою сучасних версій DirectX.

Джерело: Tech4games

Джерело матеріала
loader