Переможниці Паралімпійських ігор в Парижі стали героїнями трьох обкладинок осіннього номеру журналу Marie Claire Україна
Переможниці Паралімпійських ігор в Парижі стали героїнями трьох обкладинок осіннього номеру журналу Marie Claire Україна

Переможниці Паралімпійських ігор в Парижі стали героїнями трьох обкладинок осіннього номеру журналу Marie Claire Україна

Чемпіонки розповіли про натхнення у житті, дисципліну в спорті та щасливі випадки, які здатні змінити життя

Вийшов осінній номер журналу Marie Claire Україна, героїнями трьох обкладинок стали переможниці Паралімпійських ігор в Парижі: Оксана Зубковська, Анна Стеценко, Наталія Морквич. Про це повідомляє редакція журналу.

Головна тема номеру — сильні історії героїнь обкладинки.

Оксана Зубковська — легкоатлетка, рекордсменка світу зі стрибків у довжину серед спортсменів із порушенням зору, п’ятиразова паралімпійська чемпіонка. Оксана здобула золоту медаль у стрибках у довжину на Паралімпійських іграх у Парижі 2024. Вона ніколи не здається, не слухає тих, хто каже, що нічого не вийде, а йде до мети.

Анна Стеценко — плавчиня, п’ятиразова паралімпійська чемпіонка, чемпіонка, дворазова срібна і бронзова призерка Паралімпійських ігор 2024 у Парижі. Анна завжди йде за власним результатом, а не за першим місцем. Для неї найголовніше — перемога над собою.

Наталія Морквич — фехтувальниця на візках, чемпіонка та призерка Європи й світу. Наталія виборола «срібло» Паралімпійських ігор 2024 у Парижі у складі збірної українських шпажисток. Її девіз: «Без поразок немає перемог».

Чемпіонки розповіли про натхнення у житті, дисципліну в спорті та щасливі випадки, які здатні змінити життя.

«Мене завжди надихали люди, які змінюють нашу реальність та пробивають стіни байдужості. Які доводять що сила волі — непереборна, а сміливість переконань — нескорена. Такі наші обличчя обкладинки — переможниці Параолімпіади 2024 — Оксана Зубковська, Анна Стеценко, Наталія Морквич. Такі наші героїні номеру — жінки, які опановують "нежіночі" професії. Ірина Данилевська, якій з командою вдалося повернути в Київ Український тиждень моди. Акторка Демі Мур, яка, здається, приборкала час. І кожен герой та героїня номера — вони вже сьогодні створюють наше майбутнє без упереджень та бар’єрів», — каже головна редакторка журналу Marie Claire Україна Ірина Татаренко. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Франція
Джерело матеріала
loader