Матері путіністки Шукшиної стало гірше
Матері путіністки Шукшиної стало гірше

Матері путіністки Шукшиної стало гірше

Мати Марії Шукшиної обдурила свою матір, яка нескінченно хворіє.

Мати путіністки Марії Шукшиної, яка всіляко підтримує терориста-Путіна і військове вторгнення Росії в Україну, акторка Лідія Федосєєва-Шукшина, продовжує серйозно хворіти.

За даними російського пропагандистського телеграм-каналу Mash, стан жінки погіршився - вона скаржиться на провали в пам'яті та непритомність, які почастішали після інсульту. До того ж у вересні 86-річна народна артистка вдарилася головою, коли впала у себе вдома, втративши свідомість.

Після падіння, мати путіністки звернулася до лікарів і поскаржилася на погану пам'ять, слабкість у ногах і труднощі під час ходьби.

Минулого року жінка перенесла інсульт і операцію зі встановлення електрокардіостимулятора. Зараз практично не може ходити через сильний біль у колінах і потребує догляду та сторонньої допомоги.

До слова, сама артистка обдурила свою матір і позбавила її спадщини.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, ранішеМарія Шукшина придумала оригінальний спосіб виявляти "зрадників", тобто людей, які не підтримують війну і вбивства в Україні.

Раніше Шукшина, яка підтримує війну і вбивства мирних українців, а також закликає росіян писати доноси на тих людей, які слухають артистів, які засудили напад Росії на Україну, позбулася кількох квартир у центрі Москви.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader