Кругле ліжко знову у тренді: які його переваги та недоліки
Кругле ліжко знову у тренді: які його переваги та недоліки

Кругле ліжко знову у тренді: які його переваги та недоліки

Якщо ви у пошуку акцентної деталі для спальні, то кругле ліжко – ідеальний варіант, пише Better Homes & Gardens. Таке ліжко часто обирають люди, які хочуть виразити свою індивідуальність та цікавий смак.

Як стилізувати кругле ліжко в інтер'єрі

Кругле ліжко з'явилося у 60-их, а тому воно найкраще підійде до розкішного стилю old money. Для сучасного інтер'єру дизайнери радять обирати ліжко базового кольору – біле, сіре, бежеве або чорне. Щоб додати йому глибини, оберіть постільну білизну того самого кольору, який буде відрізнятися лише на тон.

Кругле ліжко матиме цікавий вигляд у спальні, яка виконана в мінімалістичному стилі. Воно додасть простору розкоші, яскравості та родзинки.


Кругле ліжко додасть інтер'єру оригінальності / Фото Pinterest

Плюси та мінуси круглого ліжка

Кількість прихильників та противників круглого ліжка розділилася порівно. Саме тому при його купівлі варто врахувати кілька нюансів.

Плюси

  • Відсутність гострих кутів дозволяє мінімізувати травми, адже більше ніяких випадкових ударів об кути корпусу виробу.
  • Кругле ліжко з узголів'ям – ідеально зручне місце, щоб закутатися у теплу ковдру і переглядати улюблений фільм.
  • Унікальний дизайн такого ліжка здатний додати стилю й розкоші дому.


Переваги та недоліки круглого ліжка / Фото Pinterest

Затіяли ремонт і шукаєте надійного мебляра у своєму місті? З цим допоможе Viyar Bazar! Унікальний сервіс пропонує понад 1800 перевірених спеціалістів з усієї України з портфоліо та відгуками. Відтак, кожен зможе знайти "свого" майстра, який допоможе втілити задум в життя.

Мінуси

Круглі ліжка зазвичай дорожчі за традиційні прямокутні. То ж їх обирають люди, які бажають підкреслити свій статус. Підібрати матрац та постільну білизну буде значно складніше, адже, ймовірно, доведеться замовляти індивідуальне пошиття. Ще один мінус – ліжко круглої форми потребує більше місця у просторі.

То ж кругле чи прямокутне – рішення за вами.

Джерело матеріала
loader