Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт
Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Шеф-кухарка Ліза Глінська дала простий рецепт кіша з горбушею та шпинатом.

Щоб приготувати кіш за рецетом переможниці "Мастер Шеф", вам знадобиться:

  • 250 г борошна
  • 150 г холодного вершкового масла
  • 50 г яйця (приблизно 1 шт.)
  • 20 мл молока
  • 5 г цукру
  • Сіль за смаком

Для начинки:

  • 150 г шпинату
  • 200 г горбуші
  • 50 г твердого сиру
  • 100 г яєць (2 шт.)
  • 100 мл вершків (20-30%)
  • Сіль за смаком
  • 5 г вершкового масла
  • 5 г рослинного масла
  • 20 г кедрових горіхів

У мисці об'єднайте борошно, цукор і сіль. На крупній тертці натріть холодне вершкове масло до отримання крихти. Додайте яйце та холодне молоко до крихти, замісіть тісто.

Зберіть тісто в комок і розкачайте його між двома листами пергаменту до діаметра 27 см. Вкладіть в форму діаметром 24 см, сформуйте бортики та обріжте зайве. Зробіть проколи вилкою і відправте тісто в холодильник на 30-40 хвилин.

Приготування начинки: на розігрітій сковороді з вершковим і рослинним маслом обсмажте шпинат протягом 1-2 хвилин.

Натріть твердий сир, додайте яйця, вершки, сіль, шпинат та горбушу. Добре перемішайте.

Дістаньте основу з холодильника та випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 18-20 хвилин. Викладіть на основу начинку та посипте зверху обсмаженими кедровими горіхами.

Випікайте кіш у духовці ще 20 хвилин. Готово, можна різати на шматочки та подавати гостям, чи родині.

Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт Лізи Глінської вдома.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці із картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глинська дала простий рецепт.

Джерело матеріала
loader