Як із Volkswagen Crafter в Україні зробили мобільний офіс
Як із Volkswagen Crafter в Україні зробили мобільний офіс

Як із Volkswagen Crafter в Україні зробили мобільний офіс

Розвізні фургони Volkswagen Crafter можна адаптувати для різних цілей. Цікаву машину, підготовлену для використання як мобільну лабораторію або мобільний офіс, показали на спеціалізованій виставці «КомунТех 2024», яка проходить у Києві з 15 по 17 жовтня. Новинка демонструється на стенді міжнародного автомобільного холдингу “Соллі+”.

За основу було взято фургон Volkswagen Crafter 35 у довгообазному виконанні та з високим дахом (L3H3). Машина у версії 4MOTION – з приводом на всі колеса, оснащена дволітровим турбодизелем 146 к. с. та механічною 6-ступеневою коробкою передач.

Як із Volkswagen Crafter в Україні зробили мобільний офіс - Фото 1

Список виконаних робіт з трансформації досить великий. Установка двох додаткових вікон у пасажирському салоні, шумоізоляція та утеплення, а також монтаж стелі, бічних панелей, LED-освітлення, автономного електричного кондиціонера. Усередині також з’явилися три крісла з підлокітниками, два з яких з поворотною функцією; все – з триточковими ременями безпеки. Було змонтовано робочий стіл для двох осіб, шафи для інструментів та додаткові розетки.

Як із Volkswagen Crafter в Україні зробили мобільний офіс - Фото 2

Багажний відсік відокремили від основного салону металевою перегородкою. Зліва та праворуч фургона встановили шість потужних поворотних прожекторів із тумблерами. На даху є світлоакустична панель та стробоскопи на світлодіодах, що знаходяться під решіткою радіатора. У вантажному відсіку також змонтовано шафу. На даху було встановлено металевий багажник та сходи для полегшення доступу до нього. Змонтували й маркізу – натяжний тент праворуч по борту, що захищає від сонця та опадів. Машина також отримала фаркоп (гак+траверса).

 

 

Джерело матеріала
loader
loader