З непотребу у гарний аксесуар: які господарські речі легко перетворити на чудові вази
З непотребу у гарний аксесуар: які господарські речі легко перетворити на чудові вази

З непотребу у гарний аксесуар: які господарські речі легко перетворити на чудові вази

Як повідомляє House Digest, якщо ви хочете відчувати себе щасливішими й, можливо, навіть більш розслабленими, можна додати кілька букетів чудових квітів у свій дім. Однак перш ніж це зробити, потрібно вирішити, у що поставити квіти. Які предмети можна переробити на красиві вази, розповідаємо далі.

Стара лійка

Якщо цієї осені ви розчищали переповнений гараж і знайшли кілька старих лійок, не викидайте їх. Замість цього ретельно очистьте лійки усередині та зовні, задекоруйте їх відповідно до свого смаку та потім розмістіть всередині улюблені зрізані квіти. Якщо ваша лійка має ручку, ви можете навіть прив’язати до неї міцну стрічку або шпагат для підвішування.

Як перетворити лійку на вазу: дивіться відео

Картонні рулони

Картонні рулони з-під паперових рушників, туалетного паперу чи інших виробів також можуть стати гарною вазою, але тільки для сухих квітів.

Гарячим клеєм з'єднайте п’ять рулонів між собою, створюючи круглу форму, а потім пофарбуйте їх у будь-який колір. Щоб додати вазі блиску, пофарбуйте соломинки металевим або контрастним кольором та закріпіть їх між рулонами гарячим клеєм. Ви також можете прикріпити шматок картону на дно як основу.

Як зробити картонну вазу: дивіться відео

Жерстяні банки

Замість того, щоб викидати жерстяні банки з-під консервації, з них можна зробити приголомшливі вази для квітів.

Для цього ретельно промийте та висушіть банки, а потім обмотайте їх шпагатом чи мотузкою. Використовуйте гарячий клей, щоб закріпити обидва кінці довкола банки.

Як зробити вазу з жерстяної банки: дивіться відео

Ви також можете персоналізувати свої вази за допомогою великих декоративних бирок чи інших аксесуарів, ретельно приклеївши декор.

Джерело матеріала
loader