У Польщі розкритикували поведінку молодих українців за кордоном
У Польщі розкритикували поведінку молодих українців за кордоном

У Польщі розкритикували поведінку молодих українців за кордоном

Таку заяву зробив очільник оборонного відомства Польщі Владислав Косіняк-Камиш в інтерв'ю для Interia. Зауважимо, що саме цей чиновник неодноразово демонстрував свою неприхильну позицію до українців.

У Польщі обурені поведінкою українців

Міністр оборони Польщі вважає, що це є досить несправедливо, коли поляки допомагають Україні, поки частина чоловіків призовного віку переховується від війни на території нашої держави у Польщі.

Наше суспільство дуже обурює те, як молоді хлопці з України їздять на найкращих автомобілях і відпочивають на вихідних у п’ятизіркових готелях. І це несправедливо стосовно поляків, які роблять внески в охорону здоров'я, освіту, постачання зброї та іншу допомогу,
– заявив він.

На його думку, пропозиція міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського щодо позбавлення соціальних пільг українських чоловіків призовного віку може сприяти поверненню чоловіків в Україну. За його словами, такі заходи повинні вжити й в інших країнах.

Нагадаємо, нещодавно глава МЗС Польщі заявив, що Варшава не виплачує працездатним біженцям соціальну допомогу. Також тоді він поставив під сумнів те, чи нормальним єстворення фінансових стимулів для українських чоловіків, аби вони жили в ЄС.

Теги за темою
війна Польша
Джерело матеріала
loader
loader