У Запоріжжі поліцейські заарештували чоловіка, який зарізав знайому
У Запоріжжі поліцейські заарештували чоловіка, який зарізав знайому

У Запоріжжі поліцейські заарештували чоловіка, який зарізав знайому

У Запоріжжі поліцейські заарештували чоловіка, який зарізав знайому - Фото 1

Подія відбулась на території садового товариства в Заводському районі обласного центру. Між жінкою та її гостем під час розпиття алкоголю виник конфлікт. У розпалі сварки чоловік вдарив її ножем в груди. Від отриманого поранення потерпіла померла на місці.

10 жовтня до поліції зателефонував запоріжанинта повідомив про те, що виявив свою сусідку без ознак життя.

Поліцейські відділення № 1 (Заводське) Запорізького райуправління поліції оглянули місце події, зібрали речові докази, опитали жителів садового товариства та свідків. Тіло жінки слідчі відправили на судово-медичну експертизу, за результатами якої стало відомо, що її смерть настала внаслідок проникаючого поранення грудної клітини з ушкодженням серця.

У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці провели низку заходів, з’ясували обставини вчиненого злочину та причетну особу.

Попередньо встановлено, що 7 жовтня в гості до 58-річної містянки завітав сусід. Під час застілля між ними виник конфлікт. Після словесних образ на свою адресу чоловік схопився за кухонний ніж та вдарив кривдницю в груди. Одразу після цього він пішов з місця події, а потерпіла від отриманої травми померла.

На підставі зібраних доказів слідчі повідомили 52-річному фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Tweet
Джерело матеріала
loader