Три відмінності знайде лише людина із "зором орла": на загадку дається 15 секунд
Три відмінності знайде лише людина із "зором орла": на загадку дається 15 секунд

Три відмінності знайде лише людина із "зором орла": на загадку дається 15 секунд

Картинки настільки здаються ідентичними, що помітити між ними відмінності – це завдання високого рівня складності.

Загадка, у якій потрібно відшукати відмінності – це популярний тип головоломок, адже вони захоплюють своєю складністю і водночас невибагливістю. Такі завдання підходять як для дітей, так і для дорослих, адже кожен завдяки цим загадкам матиме змогу перевірити свою уважність та кмітливість, а також потренувати свої здібності.

У наступній загадці потрібно відшукати три відмінності між двома картинками, на яких зображений майстер, котрий лагодить кондиціонер, пише jagranjosh.

Якщо вперше кинути побіжний погляд на малюнки, то може мимоволі здатися, нібито картинки насправді абсолютно однакові й нічим на відрізняються. Але хай це перше враження не стане полудою перед вашими очима. Адже відмінності між картинками справді є, просто потрібно трохи постаратися, щоб їх помітити.

Але під час розгадування загадки доведеться трішки спішити, тому що на завдання дається дуже невелика кількість часу – всього 15 секунд.

Потрібно знайти 3 відмінності за 15 секунд/ jagranjosh

Лише найгостріше око може знайти три відмінності між малюнками всього за 15 секунд. Чи зможете ви це зробити? Якщо ви готові кинути собі виклик – тоді вперед.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Непросто буде помітно відшукати три відмінності/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно відгадати, що не так у парку, всього за 8 секунд. Непросто буде помітити, де саме на картинці заховалася помилка.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій за 10 секунд потрібно визначити, які 3 помилки є на картинці. Тільки найуважнішим вдасться відшукати три помилки за такий короткий проміжок часу.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader