Skoda тестує новий Kylaq
Skoda тестує новий Kylaq

Skoda тестує новий Kylaq

Skoda продовжує розкривати подробиці про абсолютно новий компактний кросовер, який отримав дизайн Modern Solid. Модель представлять 6 листопада.

Раніше компанія заявила, що Skoda Kylaq буде побудований на платформі MQB-A0-IN для великих машин, тому цей компактний позашляховик «подарує відчуття великого автомобіля в 4-метровому кузові». Автомобіль заснований на тій же платформі, що Kushaq і Slavia. Ці два автомобілі вже набрали повні 5 зірок у тестах Global NCAP для дорослих та дітей.

Автомобіль буде оснащений перевіреним та ефективним двигуном 1,0 л TSI, який працюватиме в парі з шестиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною коробкою передач на вибір. Двигун видає 115 л потужності та 178 Нм крутного моменту.

У стандартну комплектацію Kylaq піде понад 25 функцій активної та пасивної безпеки, включаючи шість подушок безпеки, систему контролю тяги та стійкості, антиблокувальну гальмівну систему, електронну систему розподілу гальмівного зусилля, захист від перекидання, систему регулювання пробуксування двигуна, електронне блокування, сидіння ISOFIX та багато іншого.

Я гордо представляю Kylaq – перший компактний кросовер від Skoda India. Kylaq спроектований та виготовлений з високим рівнем локалізації, тим самим зміцнюючи нашу відданість стратегії Make In India. Він представляє ДНК Групи, що складається з динаміки водіння, безпеки та комфорту, а також практичних функцій, які хочуть наші цінні цінності клієнти. Я впевнений, що продукт знайде відгук у мисленні індійських клієнтів. Kylaq, спроектований та спроектований в Індії, стане переломним моментом для Індії. Піюш Арора, керуючий директор та генеральний директор Skoda Auto Volkswagen India

Kylaq був протестований більш ніж на 800 000 км індійської місцевості, включаючи міські, шосейні, гірські та нерівні дороги. Це більше, ніж відстань від Землі до Місяця та назад. Він пройшов випробування при температурах від -10 до +85 градусів за Цельсієм та на висоті до 3000 метрів над рівнем моря.

Тести підтвердили, що машині не страшні найсильніші дощі. Kylaq також пройшов тест на вібростійкість, щоб переконатися, що салон залишається тихим і не деренчить на всіх дорожніх покриттях.

Джерело матеріала
loader