Що носити на роботу цієї осені: 5 стильних образів для бездоганного вигляду
Що носити на роботу цієї осені: 5 стильних образів для бездоганного вигляду

Що носити на роботу цієї осені: 5 стильних образів для бездоганного вигляду

Наприкінці осіннього сезону 2024 на піку популярності будуть базові речі, які легко комбінуються між собою.

Модні експерти рекомендують усім жінкам, які працюють в офісі, вибирати для свого гардеробу базові речі. Вони легко комбінуються між собою, будуть завжди доречними і модними. З таким одягом досить просто створити стильні капсули на кожен день. Стилісти також радять враховувати, що осінній одяг повинен бути не лише модним, а ще комфортним та функціональним. Отже, розповідаємо, які 5 образів для робочих буднів найактуальніші цієї осені.

Оверсайз костюм і лофери чи ботильйони

Щоб мати стильний діловий вигляд, виберіть сірий, бежевий чи шоколадний костюм у стилі оверсайз. Його можна поєднувати з довгим пальтом та стильними лоферами чи ботильйонами. Капсулу можна акцентувати шкіряними рукавичками та маленькою сумочкою, щоб образ був елегантним і розкішним водночас.

Класичні штани та тренч

У гардеробі кожної пані цієї осені та взимку мають бути класичні штани з високою посадкою. Вони ідеально підкреслюватимуть плавність ліній вашої фігури, а також приховають кілька зайвих кілограмів за потреби. Штани ідеально поєднуються з будь-яким верхом, а доповнити образ можна тренчем, який ніколи не сходить з модного олімпу. Акцентуйте свій діловий аутфіт шкіряними рукавичками та стильною сумочкою-багетом.     

Светр і спідниця

Це найгарячіше поєднання осіннього сезону. Такий одяг не тільки стильний, а також теплий і комфортинй. Светр можна залишити на стегнах, заправити край у спідницю чи зав’язати поясом на талії. Тут варто приділити особливу увагу тканині. Светри краще обирати вовняні, вони найкраще поєднуватимуться зі спідницями з більш щільних тканин – деніму чи шкіри.  

В’язані сукні

В'язані сукні – це ідеальний вибір для створення ділового образу. Вони зручні, теплі та елегантні водночас, ідеально підкреслюють фігуру. Їх можна носити не лише на роботу, а й на різноманітні зустрічі, прогулянки чи побачення. Цього осіннього сезону актуальні моделі простого крою та монохромних кольорів, які легко комбінувати з іншими речами.

Багатошаровий образ

Це один із найголовніших трендів осені 2024. Імениті дизайнери пропонують створювати образи з декількох речей, комбінуючи різні текстури та матеріали. Багатошаровість дозволяє створити стильний аутфіт, який буде доречним на роботу. Особливо вигідними та стильними будуть комбінації зі шкіряними куртками, жакетами, світшотами, спідницями, штанями та класичними сорочками у чоловічому стилі.

5 наймодніших стрижок для тонкого ослабленого волосся, які надають екстраординарного об’єму

Приберіть негайно: стилісти назвали відтінки помади, які додають віку абсолютно всім зрілим жінкам

Названо трендові штани сезону осінь-зима 2024/2025: в моді залишається класика

Джерело матеріала
loader
loader