РФ вдарила балістикою по Миколаєву, оголошувалась тривога в ряді областей
РФ вдарила балістикою по Миколаєву, оголошувалась тривога в ряді областей

РФ вдарила балістикою по Миколаєву, оголошувалась тривога в ряді областей

В ніч проти 15 жовтня окупанти завдали кілька ударів балістичними ракетами по регіонах України. Моніторингові канали та українські пабліки зазначають, що пролунали вибухи в Миколаєві. 

Раніше, перед вибухами, Повітряни сили України попереджали про швидкісні цілі на Миколаїв. Тривога оголошувалась у різних регіонах країни.

У свою чергу міський головМиколаєва Олександр Сєнкевич уточнив, що звук вибуху було чутно до початку оголошення повітряної тривоги.

Перед цим, о 02:31, Повітряні сили ЗСУ попереджали, що існує загроза застосування балістичного озброєння з півдня в тих областях, де оголошено повітряну тривогу.

В цей же час кореспонденти «Суспільного» повідомили про повторні вибухи.

Моніторингові канали передають, що по Миколаєву «прилетіло» 7 разів і було чутно вибухи, наразі повідомляють про пожежу в одному із житлових будинків.

До слова, раніше російські військові обстріляла один із житлових районів Херсона, снаряд влучив у житловий будинок, загинули двоє жінок. Про це  повідомляє Херсонська обласна прокуратура. 

Як стало відомо, 7 жовтня, російські окупанти скинули на Херсон чотири авіаційні бомби. Внаслідок атаки ворога на цей час відомо про 20 поранених, серед яких – маленькі діти.  Зафіксовано влучання по раніше зруйнованій школі та житловій забудові у Центральному районі.

Джерело матеріала
loader