Реал відмовився від Мбаппе на тлі скандалу зі згвалтуванням: що відбулось
Реал відмовився від Мбаппе на тлі скандалу зі згвалтуванням: що відбулось

Реал відмовився від Мбаппе на тлі скандалу зі згвалтуванням: що відбулось

Однак про "видалення" зіркового француза ніхто б не дізнався, як би не його одноклубник Джуд Беллінгем. Англієць, раніше, опублікував світлину з рекламної кампанії на якій є Мбаппе, згодом він її видалив, про це повідомляє GFFN.

Без Мбаппе в рекламі

Повідомляють, що головна причина видалення зображення Кіліана Мбаппе полягає у тому, що Nike не хотів, щоб француз з'являвся у рекламі від Adidas. Однак, на фото присутній Едуардо Камавінга, який також є спортсменом Nike.

У мережі одразу почали пов'язувати виключення Мбаппе з рекламної компанії із нещодавнім інцидентом у Швеції. Нагадаємо, що французького нападника звинувачують у сексуальному насильстві, після того, як побачили його у нічному клубі в Стокгольмі.

Реал відмовився від Мбаппе на тлі скандалу зі згвалтуванням: що відбулось - Фото 1Мбаппе присутній у рекламній кампанії Реала та Adidas | Скриншот з інстаграму Беллінгема

Реал відмовився від Мбаппе на тлі скандалу зі згвалтуванням: що відбулось - Фото 2Рекламне фото Реала та Adidas без участі Мбаппе / Фото з інстаграму Реала

Підкреслимо, що оточення Мбаппе повідомило про те, що їм не було відомо, що зірковий француз є об'єктом розслідування. Шведська поліція повідомила про слідчі дії, однак прокурор не згадував нападника "вершкових".

Теги за темою
футбол Реал
Джерело матеріала
loader
loader