Олег Скрипка: Україна виходить із образу жертви і переходить в образ переможниці
Олег Скрипка: Україна виходить із образу жертви і переходить в образ переможниці

Олег Скрипка: Україна виходить із образу жертви і переходить в образ переможниці

Україна зараз виходить із образу жертви і переходить в образ переможниці, тож нині важливо всім працювати над якісним українським іміджем та контентом.

Таку думку висловив музикант, лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, який став гостем програми нового проєкту Укрінформу «Нація непереможних»

«Україна зараз виходить з образу жертви і переходить в образ переможниці. І нині важливо всім працювати над якісним українським іміджем та контентом. Нам треба підняти якість у всьому для подальшого ресурсу», – наголосив Скрипка.

За його словами, Україна нині стала великим волонтерським центром. «Заради перемоги ми перетворили всю Україну на великий волонтерський центр. Усі українці, які мислять позитивно, а таких багато, – волонтери», – додав Скрипка.

Зокрема, як розповів музикант, гурт «ВВ» продовжує проводити благодійні концерти для збору коштів для українських військових. Цієї осені вони грали в Бучі, де похований батько Скрипки, та Білій Церкві. У планах – і надалі проводити музичні заходи для допомоги ЗСУ. Музикант із власного досвіду знає, що навіть просто пісні морально допомагають нашим військовим.

«Після мого концерту статистика дезертирства в одній з бригад зійшла на нуль. Це ще на початку великої війни, коли наше військо було розгублене, наші вояки – молоді хлопці без досвіду. Ми зіграли концерт, і мені потім передзвонив командир і сказав, що у них була дуже висока статистика дезертирства, а після нашого виступу все просто зійшло на нуль. Ми підняли дух. І це дуже важливо», – згадує Скрипка.

Крім того, він поділився думками щодо змін в армії з 2014 року, які йому довелося побачити на власні очі під час концертів для військових.

Повну версію програми нового проєкту «Нація непереможних» за участю Олега Скрипки можна переглянути на новому Ютуб-каналі Укрінформу

Як повідомлялося, Укрінформ запустив новий проєкт про незламних українців, які своїми вчинками наближають перемогу України. Проєкт «Нація непереможних» – це про силу духу та незламність українського народу, що передаються через призму реальних історій життя та діяльності кожного героя проєкту.

Джерело матеріала