New York Times критикує Камалу Гарріс за пасивність у передвиборчій кампанії
New York Times критикує Камалу Гарріс за пасивність у передвиборчій кампанії

New York Times критикує Камалу Гарріс за пасивність у передвиборчій кампанії

Газета New York Times, яка раніше підтримала віцепрезидента Камалу Гарріс у її кампанії на виборах, почала висловлювати занепокоєння щодо недостатньої активності її команди у передвиборчій боротьбі. Це критичне зауваження з’явилося на фоні нових опитувань, які свідчать про зростання популярності колишнього президента Дональда Трампа в ключових штатах, що визначають результат виборів.

За словами журналістки Маурін Дауд, Гарріс не провляє «терміновості» в боротьбі з Трампом.

«Часу мало, дуже мало. Їм потрібно діяти агресивніше. У мене не складається враження, що в них є інстинкт хижака. Вони втрачають шанс за шансом. Я до смерті наляканий. Їм потрібно вдарити по противнику – і терміново», – заявив автору статті американський політконсультант Чарльз Карвілл.

Камалу Гарріс у колонці порівнюють із Гілларі Клінтон, яка програла Трампу і «недостатньо старанно вела кампанію».

Авторка пише, що нещодавні інтерв’ю віцепрезидентки не принесли результату, тому що вона лише відповідала на запитання, а не ставила їх виборцям Трампа. При цьому «навіть на прості запитання від доброзичливих телеведучих Гарріс іноді здавалася невпевненою у відповідях».

Також журналістка пише, що у Гарріс немає спільного бачення своїх цілей на посаді президента.

«Важко зрозуміти, чому вона давно не сіла з блокнотом або ноутбуком, щоб вирішити, навіщо вона хоче стати президентом, які в неї головні пріоритети і як вона збирається їх реалізувати… Здебільшого, її аргумент полягає в тому, що вона не Дональд Трамп», – ідеться в статті.

«Тривожно, що Гарріс не може подолати перешкоди й обігнати Трампа… Їй потрібно діяти, щоб ми не програли», – резюмує журналістка.

Теги за темою
США вибори
Джерело матеріала
loader
loader