На Закарпатті 62-річну жінку побив та зґвалтував неповнолітній односелець
На Закарпатті 62-річну жінку побив та зґвалтував неповнолітній односелець

На Закарпатті 62-річну жінку побив та зґвалтував неповнолітній односелець

На Закарпатті 62-річну жінку побив та зґвалтував неповнолітній односелець - Фото 1

Слідчі Відділення поліції №1 Мукачівського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за фактом зґвалтування 62-річної закарпатки. У скоєнні злочину підозрюється неповнолітній односелець потерпілої.

5 жовтня до поліції звернулася жителька одного із сіл в Мукачівському районі та повідомила, що днем раніше неповнолітній односелець наніс тілесні ушкодження її 62-річній матері. Поліцейські, які виїхали за викликом, опитали потерпілу та відкрили за даним фактом кримінальне провадження з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України.

Того ж дня було розшукано та доставлено до відділу поліції 16-річного хлопця, причетного до побиття.

Через кілька днів потерпіла повідомила поліцейським додаткові обставини події. Вона заявила, що відносно неї було вчинено дії сексуального характеру – зловмисник зґвалтував жінку.

За цим фактом слідчі відкрили ще одне кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України, тобто зґвалтування. Під час повторного опитування 16-річний хлопець зізнався правоохоронцям у скоєному.

Наразі поліцейські вже провели необхідні слідчі дії, зібрали докази та повідомили неповнолітньому про підозру за обома статтями. Також, сьогодні суд розгляне клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного.

В поліції готують всі необхідні матеріали для скерування найближчим часом справи до суду.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader