Агресивний пасажир погрожував підірвати літак Краків-Париж
Агресивний пасажир погрожував підірвати літак Краків-Париж

Агресивний пасажир погрожував підірвати літак Краків-Париж

Пілот літака, який здійснював пасажирський авіапереліт за маршрутом Краків-Париж, розвернув повітряне судно до краківського летовища "Баліце" через агресивного пасажира, який погрожував його підірвати.

Як повідомила речниця Карпатського прикордонного загону Юстина Дрождж, небезпечний інцидент стався у понеділок увечері, передає Укрінформ з посиланням на Rmf24.pl.

Як повідомляється, черговий на прикордонному пункті «Краків-Баліце» був проінформований черговим в аеропорту, що капітан рейсового літака, який летів до Парижа, просить про втручання через інцидент на борту повітряного судна.

«З’ясувалося, що 34-річний поляк одразу після зльоту літака напав на іншого пасажира, бив кулаками у вікно та сидіння та погрожував підірвати літак. Через дуже небезпечну ситуацію капітан вирішив повернути літак в аеропорт», - зазначила Дрождж.

Як зазначається, агресивний пасажир самовільно залишив літак, але під час супроводження він знову став дуже агресивним, тому йому наділи кайданки.

Чоловіку висунуто звинувачення у невиконанні наказів командира повітряного судна щодо безпеки польотів. Йому загрожує до року позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, пілот авіакомпанії Turkish Airlines померпід час рейсу з американського Сіетла до турецького Стамбула в середу, 9 жовтня.

Фото: Karpacki Oddział Straży Graniczne

Теги за темою
Польша Франція Літак
Джерело матеріала
loader
loader