Будем боротися за вихід у дивізіон А, – Ребров підбив підсумки після матчу з Чехією
Будем боротися за вихід у дивізіон А, – Ребров підбив підсумки після матчу з Чехією

Будем боротися за вихід у дивізіон А, – Ребров підбив підсумки після матчу з Чехією

В понеділок, 14 жовтня, вдруге в очному протистоянні Ліги націй зійшлися Україна та Чехія. Команди розійшлися на нічиїй з рахунком 1:1.

Як Ребров оцінив гру України

Наставник відповів щодо складності реалізації моментів. Він вважає, що важливо, що футболісти взагалі їх створюють, адже це вже майстерність.

Дуже важко сконцентруватися під час кожного створеного моменту. У першому таймі були гарні виходи в контратаки, але ми їх не завершували й отримували атаки в нашу сторону. Ми працюємо над тим, щоб створювати моменти, аби вони були,
– зазначив Ребров.

Зокрема тренер оцінив виступ Максима Таловєрова і загалом гру збірної Чехії. Щодо Максима, то Ребров радий, що захисник грає 90 хвилин у своєму клубі, адже раніше той не мав достатньо практики. Сергій каже, що Таловєров заслужив, що він обрав його, адже останні дві гри він провів на високому рівні.

Також Ребров висловився про суперника.

"Це потужна збірна, грає у фізичний футбол. Вони грали дуже інтенсивно, пресингували постійно. Можливо, наприкінці матчу трішки підсіли. Вони дійсно заслуговують на те місце, на якому зараз перебувають. У нас дуже важка група, упевнений, у наступних двох матчах ми будемо боротися за вихід у дивізіон А", – додав Сергій Ребров.

Довідка. Наразі Україна посідає останнє місце у своїй групі, з 4 балами, проте інтрига все ще зберігається.

Відзначимо, що наступні матчі Україна зіграє 16 та 19 листопада проти Грузії та Албанії.

Теги за темою
футбол збірна України
Джерело матеріала
loader