«Балерину» з Аною де Армас перезняли майже «з нуля», що призвело до затримки «Горця» Генрі Кавілла, — The Wrap
«Балерину» з Аною де Армас перезняли майже «з нуля», що призвело до затримки «Горця» Генрі Кавілла, — The Wrap

«Балерину» з Аною де Армас перезняли майже «з нуля», що призвело до затримки «Горця» Генрі Кавілла, — The Wrap

Спіноф Джона Уіка з Аною де Армас у ролі «Балерини» потрапив у виробниче пекло, яке змусило режисера Чада Стагельскі перезняти фільм практично з нуля.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Балерину» з Аною де Армас перезняли майже «з нуля», що призвело до затримки «Горця» Генрі Кавілла, — The Wrap - Фото 1

Якщо пам’ятаєте, то дати релізу «Балерини» регулярно змінювались (що відображено й у наших попередніх матеріалах) — називали то 2024-й, то 2026 рік. Виявилось, що переноси пов’язані із проблемним виробництвом і незадоволенням роботою режисера Лена Вайзмана.

Згідно з The Wrap, перша версія фільму «Балерина» вийшла «безладною» у розумінні Lionsgate і не пройшла перевірку, тоді як режисеру «Джона Уіка» Чаду Стагельскі доручили її перезнімання. За словами одного з інсайдерів, «значну частину» стрічки перезняли в Празі, а Вайзмана не було на знімальному майданчику.

Перезнімання зайняли 2-3 місяці (іноді стільки ж потрібно для того, щоб зняти фільм з нуля) — і це вплинуло на розробку рімейка «Горця», яким опікувався Стагельскі. Зрештою, виконавець головної ролі Генрі Кавілл підписався на «Вольтрон» (відповідь на питання до попередньої новини про «А як же “Горець”?»).

«Чад мав прибирати чужий безлад. Пам’ятайте, що цей фільм, по суті, є “Джоном Уіком 3.5″», — каже інсайдер. «Ця історія відбувається до “Джона Уіка 4”, а після цього фільму вони не можуть мати провал у чомусь, що стосується “Уіка”».

Увесь цей час фільм не випускав жодних рекламних матеріалів, перший трейлер нам показали лише три тижні тому. Згідно із синопсисом, героїня де Армас — балерина і досвідчена наймана вбивця, яка прагне помститися тим, хто знищив її сім’ю (персонажка з’являлась ненадовго у «Джон Уік 3», однак грала її Юніті Фелан).

Серед решти акторського складу Норман Рідус, Ієн МакШейн, Анжеліка Г’юстон, Габріель Бірн, Каталіна Сандіно Морено і покійний Ленс Реддік. З’являється і сам Кіану Рівз — однак не в якості камео, а як повноцінний персонаж. Раніше стало відомо, що до касту «Балерини» додались Девід Кастаньєда і Шерон Дункан-Брюстер — нових персонажів залучили саме під час перезнімань, в оригінальному сценарії їх не було.

Іен МакШейн в інтерв’ю The One Show BBC (через worldofreel) натякав, що оригінальна «Балерина» вийшла «недостатньо хорошою», тож перезнімань (або вірніше «ньюшотів», як наголосив сам актор) не вдавалось уникнути.

Зрештою дати виходу «Балерини» нам не назвали, перший трейлер лише скромно натякнув — «coming soon».

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader