В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні
В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні

В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні

Вітчизняні перевізники продовжують оновлювати свої автопарки магістральних тягачів, причому нерідко це роблять машинами в ексклюзивному оснащенні. І тому найсвіжіший приклад – поставлений днями DAF XG + 530FT у виконанні «75 Anniversary unit».

Цей 530-сильний автомобіль був зроблений до 75-річного ювілею перших вантажівок DAF, який компанія відзначає у 2024 році. І не випадково тягач виготовлений обмеженим тиражом у 75 од. Що ж до екземпляра, який прибув до нас, то він має порядковий номер 49.

В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні - Фото 1

Зовні машину відрізняють написи “75 Years Truck Production”. Вражає багата комплектація. Це автоматичний перемикач з ближнього на дальнє світло і назад, що полегшує роботу водія в нічний час. Заслуговує на увагу система камер DAF Digital View, встановлена ​​замість традиційних зовнішніх дзеркал. Вона не тільки покращує оглядовість, а й оптимізує аеродинаміку, що дозволяє знизити витрату палива на 1,5%.

В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні - Фото 2

 

А на стоянці водій повністю оцінить анатомічну спальну полицю DAF Relax Bed, нахил якої легко регулюється за допомогою електроприводу. Для приготування їжі буде дуже доречною мікрохвильова піч. А надійну безпеку від злому в нічний час забезпечить додатковий замок на дверях – Night Lock.

 

В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні - Фото 3

Джерело матеріала
loader