Овни – стійте на своєму, Близнюки – шукайте допомоги у впливових: чоловічий гороскоп на тиждень
Овни – стійте на своєму, Близнюки – шукайте допомоги у впливових: чоловічий гороскоп на тиждень

Овни – стійте на своєму, Близнюки – шукайте допомоги у впливових: чоловічий гороскоп на тиждень

Що стосується космічної погоди, то на початку тижня буде сприятливий час для романтики, а в другій половині – посилення відчуття "все або нічого". Далі цей гороскоп від People розповість вам, що Всесвіт приготував саме для вашого знака Зодіаку на цей тиждень жовтня з 14 до 20 числа.

Чоловічий гороскоп на тиждень 14 – 20 жовтня 2024 року

  • Овен (21 березня – 19 квітня). Небеса відгукнуться на ваше ім'я цього тижня! Ви будете відчувати себе більш запаленими, ніж зазвичай, прагнути стояти на своєму і впевнено заявляти про себе. Це особливо важливий період для вас, щоб відстоювати свої думки, цілі та бажання, тому що потрібні двері можуть швидко відкритися перед вами. Ви можете замислитися над важливими стосунками або над аспектом, пов'язаним з кар'єрою. Якщо ви наполегливо працювали й були на правильному шляху, шматочки пазла, швидше за все, зійдуться.
  • Телець (20 квітня – 20 травня). Ви відчуваєте шалену енергію, оскільки вам доводиться жонглювати мільйонами пріоритетів, планів і обов'язків. Хороша новина в тому, що у вас з'явилася можливість розслабитися і плисти за течією. Побалуйте себе відпочинком, масажем або просто виспіться, адже ви це заслужили! Ви також можете виявити, що проєкт, над яким ви працювали, просувається вперед проривним темпом. Якщо це так, довіртеся процесу і завершіть його в цей час.
  • Близнюки (21 травня – 20 червня). Ви починаєте помічати, що темп життя сповільнюється. На щастя, цього тижня можуть з'явитися хороші новини й можливості поспілкуватися з багатьма людьми, які вас поважають. Долучайтеся до різних спільнот, ставайте волонтерами або просто заплануйте зустріч з друзями. Ваше соціальне життя в цей час яскраво виражене, це чудовий момент, щоб глянути на свою дошку бажань і вирішити, що ви хочете зробити просто зараз. Прохання про послугу, звернене до впливових людей, зараз може привести вас до великого прориву.
  • Рак (21 червня – 22 липня). Ви замислилися над наступним етапом своєї кар'єри. Залежно від того, наскільки старанно ви працювали, вас може чекати велика професійна перемога. Наприклад, підвищення, нова конкурентна пропозиція роботи, нагорода, комплімент від авторитетного керівника або вигідний і престижний клієнт. Головне зараз – не сидіти склавши руки та не чекати, що все само впаде вам під ноги. Ловіть момент, розробляйте стратегію подальших дій – і дійте!
  • Лев (23 липня – 22 серпня). Ви відчуваєте, що готові струснути свою рутину і відкрити для себе нові горизонти! Приготуйтеся вийти із зони комфорту і стати першопрохідцем у новому напрямку. Зосередьтеся на тому, що має для вас найбільший сенс, і з'ясуйте, що ви можете спланувати зараз і на найближчі місяці, щоб бути більш вільним і сміливим у пошуках пригод. Для вас також може бути важливо зосередитися на темах медіа або видавництва, науковій діяльності або юриспруденції. Якщо ви приймете свої бажання, ви можете знайти розвагу за рогом.
  • Діва (23 серпня – 22 вересня). Зараз для вас можуть з'явитися важливі новини. Схоже, що в ситуацію може бути втягнута якась стороння особа. У цей час для вас важлива рівність, і вам може знадобитися допомога в тій чи іншій формі. Ви можете мати справу з великими грошима, наприклад, подати заявку на кредитну лінію, виграти судову справу або виплатити великий борг. Якщо ви одружені, можете дізнатися про фінансовий виграш від своєї другої половинки. Хай там як, оцініть свої статки на цей момент та те, як ви можете рухатися вперед!

Гороскоп розповість, що Всесвіт приготував саме для вашого знака Зодіаку на цей тиждень / Колаж 24 Каналу фото freepik

  • Терези (23 вересня – 22 жовтня). Настає один з найважливіших тижнів року для ваших стосунків. Це час об'єднання або розставання. Середнього шляху не буде. Зрозуміло, що ви будете прагнути дізнатися, на якому етапі ви та ваш партнер, чи то в бізнесі, чи то в коханні. Ви можете будувати довгострокові плани, давати обіцянки або підписувати контракти, якщо ви цього хочете. Якщо ж ні, то можете спалахнути полум'ям і попрямувати в різні боки. Самотнім же варто використовувати цей час для пошуку – можливо, ви зустрінете когось особливого.
  • Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада). Ви продовжуєте відчувати потребу залягти на дно чи плисти за течією. Однак цей тиждень може повернути вас на швидкісну смугу і змусити жонглювати мільйонами планів. Це дуже важливий час, щоб не вигоріти та розставити пріоритети у балансі між роботою та особистим життям. З іншого боку, ви можете зосередитися на своєму самопочутті, дієті чи спорті. Хай там як, якщо ви хочете зробити якісь позитивні зміни, зараз саме час.
  • Стрілець (22 листопада – 21 грудня). Приготуйтеся до того, що цього тижня ваші пристрасті й бажання будуть розпалюватися. Можливо, ви навіть будете налаштовані на любов. Напружена робота зараз не в пріоритеті. Живіть сьогоднішнім днем, відчувайте задоволення, віднайдіть дитину всередині себе! Знайомства і залицяння також можуть бути успішними, тому, якщо ви самотні, вишикуйте в чергу якомога більше варіантів. Якщо з якихось причин ви з парою вирішили розлучитися на цьому тижні, це послання Всесвіту – шукайте когось кращого.
  • Козеріг (22 грудня – 19 січня). Хоча ви часто зосереджені на своєму професійному зростанні, ви також надаєте великого значення дому та сім'ї. Цього тижня це буде особливо помітно, оскільки від вас вимагатимуть змін в одній із цих сфер. Наприклад, ви можете дізнатися, що потрібен ремонт, або почути важливе повідомлення від сусіда по кімнаті чи орендаря. З іншого боку, хтось із вас може переїжджати або ухвалити інше важливе рішення. Нарешті, якщо виникне ситуація, пов'язана з сім'єю, можливо, саме і тільки вам доведеться її розплутувати.
  • Водолій (20 січня – 18 лютого). Життя зараз буде схоже на шквал. Та ви, швидше за все, впораєтеся і відчуєте себе натхненним. Інтелектуальні проблеми можуть бути особливо помітними зараз, особливо в роботі над презентацією чи з оновленням резюме. Подорожі, контракти та комунікаційні заходи будуть особливо важливими в цей період. Якщо у вас є час для відпустки, подумайте про те, щоб виїхати кудись з друзями, родичами чи коханою людиною. Ви можете чудово провести час, формуючи приємні спогади – і зустріти цікавих людей на цьому шляху!
  • Риби (19 лютого - 20 березня). Цей тиждень принесе вам момент, коли ваші доходи й фінанси опиняться в центрі уваги. З одного боку, багато чого можна здобути завдяки новій роботі, підвищенню зарплати або вигідному клієнту. З іншого боку, ви можете виявити, що багато витрачаєте, що змусить вас швидко переоцінити свій бюджет і активи. Якщо з якихось причин потік грошей закінчиться саме в цей час – це Всесвіт клацає пальцями, щоб сказати, що вам потрібно знайти кращі шляхи.
Джерело матеріала
loader
loader