Оновлений Kia Sportage помітили без камуфляжу
Оновлений Kia Sportage помітили без камуфляжу

Оновлений Kia Sportage помітили без камуфляжу

У Південній Кореї фотошпигунам вдалося зробити знімки оновленого кросовера Kia Sportage без найменшого камуфляжу. Один із передсерійних прототипів викотили для офіційної фотосесії, яку проводили на одній із заміських трас.

Хоч як не намагалися представники компанії прикрити новинку парасольками, їм це не вдалося. Судячи з фото, у Kia Sportage нові фари без С-подібних ДХО, перероблена решітка радіатора, бампер з хромованою планкою та інший капот. Корму на знімках не показали, але очікується, що в неї інтегрували нові ліхтарі та змінений бампер.

Оновлений Kia Sportage помітили без камуфляжу - Фото 1

Відомо, що новому Sportage обіцяно більш технологічний салон. У його оснащення увійде 12,3-дюймова цифрова панель приладів і сучасна мультимедійна система з аналогічним за розміром екраном. Вони будуть встановлені під одним склом. Ще оновлений Sportage отримає розширений список систем допомоги водієві та покращені варіанти в обробці.

Щодо моторної лінійки кросовера офіційної інформації немає. Очікується, що вона буде різноманітнішою, ніж актуальна. До неї увійдуть бензинові агрегати та гібриди, а от від дизельних компанія відмовиться. Дебют моделі відбудеться найближчими тижнями.

Джерело матеріала
loader