"20 років в одній вазі": Катерина Бужинська поділилася секретами стрункості
"20 років в одній вазі": Катерина Бужинська поділилася секретами стрункості

"20 років в одній вазі": Катерина Бужинська поділилася секретами стрункості

Катерина Бужинська дотримується здорового способу життя. Артистка багато працює, відмовилася від солодкого та мучного, а також не має шкідливих звичок.

Народна артистка України, співачка Катерина Бужинська відверто поділилася, як підтримує себе у формі та розкрила деякі свої секрети краси. Про це знаменитість розповіла 14 жовтня в інтерв'ю РБК-Україна.

Потрібно зазначити, що зірка у свої 45 років має дуже молодий вигляд. За словами Катерини, цьому сприяє не тільки генетика, а й здоровий спосіб життя, якого вона дотримується. Співачка повідомила, що виключила зі свого раціону солодощі та борошняні продукти. Крім того, завдяки спеціальним оздоровчим процедурам змогла цього року скинути чотири кілограми.

Фото: instagram.com/buzhynska

"Хочу дуже подякувати своїм батькам за відмінну генетику. Але раніше я могла їсти солодке на ніч, і я не поправлялася. А зараз я майже рік не вживаю цукор, хліб, усі такі вироби. Ніякого борошна зовсім. Завдяки терапії Маєра, яку я пройшла в січні, я скинула 4 кілограми, але для мене це достатньо, тому що я ніколи не була повною", — поділилася Катерина.

Виконавиця зазначила, що їй вдається зберігати стабільну вагу, а кілограми вона набирала кілограми тільки під час вагітності. "У принципі, я вже 20 років майже в одній вазі. Я не курю, не зловживаю, досить багато працюю", — сказала Бужинська.

Нагадаємо, 24 квітня Фокус писав про те, що Катерина Бужинська відзначила 10 річницю шлюбу. У співачки в шлюбі з Димитром Стойчевим є двоє спільних дітей — двійнята Катя і Діма.

Джерело матеріала
loader