Дружина "холостяка" Макацарії розповіла, коли на світ з'явиться їхня друга дитина
Дружина "холостяка" Макацарії розповіла, коли на світ з'явиться їхня друга дитина

Дружина "холостяка" Макацарії розповіла, коли на світ з'явиться їхня друга дитина

Також Ліза Чічуа поділилася, як протікає друга вагітність.

У липні 2022 року грузинський бізнесмен, продюсер і головний герой 6 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія зіграв весілля з Лізою Чічуа. Через рік, у червні 2023-го, пара вперше стала батьками.

На світ з'явився хлопчик на ім'я Георгій - велика гордість і радість Макацарії та Чічуа. Тепер же стало відомо, що подружжя знову очікує на поповнення в родині.

Після анонсу радісної події Ліза відповіла на кілька запитань про другу вагітність. Так у своєму блозі в Instagram вона повідомила, що малюка вона та її зірковий чоловік очікують у січні 2025 року. При цьому вона зазначила, що між старшою і молодшою дитиною буде 1.8 року різниці.

Крім того Чічуа зізналася, як протікає її другий термін вагітності. Дружина Макацарії розповіла, що, як і у випадку з першою дитиною, протягом усього терміну її мучить токсикоз.

Втім, після пологів у неї не було післяпологової депресії, розповіла Чічуа. Справлятися з непростою роллю мами їй допомагає няня. "У мене ніколи не було жодного виду депресій. Нам пощастило, у нас є няня і Георгій її дуже любить", - поділилася Ліза Чічуа.

Ліза Чічуа
Іраклі Макацарія стане батьком - Ліза Чічуа розкрила деталі другої вагітності / колаж: Главред, фото: instagram.com/lizachichuaa

Хто такий Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія народився 24 березня 1985 року. Виріс майбутній герой світської хроніки в чарівному грузинському місті Батумі.

Уже понад 15 років Іраклі проживає в Тбілісі, проте часто буває в роз'їздах по роботі. Багато часу проводить в Україні. Він був учасником українського шоу "Холостяк".

Останні зіркові новини:

Раніше українська співачка та музична продюсерка Наталія Могилевська підтримала популярний серед вітчизняних артистів тренд, та переспівала свій хіт 20-річної давності українською мовою.

Також стало відомо, який зараз вигляд має третій президент України Віктор Ющенко з дружиною - сімейне подружжя здійснило рідкісний вихід у світ і потрапило в об'єктиви преси.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader