З наближенням виборів: між штабом Гарріс і Білим домом зростає напруга, – Axios
З наближенням виборів: між штабом Гарріс і Білим домом зростає напруга, – Axios

З наближенням виборів: між штабом Гарріс і Білим домом зростає напруга, – Axios

Про це повідомляє Axios із посиланням на джерела. Деякі члени команди Гарріс з побоюванням ставляться до команди Байдена, з якою вони тепер працюють.

Між штабом Гарріс та Білим домом – низка непорозумінь

Видання Axios пише, що команда чинного президента США прагне перемоги Гарріс на виборах. Втім, деякі помічники Джо Байдена все ще звикають до другорядних ролей у передвиборчій кампанії.

Водночас дехто з команди Гарріс каже, що провідні помічники Білого дому недостатньо координують меседжі та графік Байдена, щоб узгодити їх з тим, що є найкращим для кампанії кандидатки.

Як нагадує видання, ще минулого тижня Байден провів імпровізовану пресконференцію в кімнаті для брифінгів Білого дому якраз у той момент, коли Гарріс готувалася провести захід у Мічигані. Це могло означати те, що її захід отримає менше телевізійного висвітлення, ніж могло б бути.

Білому дому не вистачає людини в кімнаті, яка б насамперед думала про те, як усе це вплине на кампанію,
– наголошував представник команди Гарріс.

За даними джерел, непорозуміння виникають й між тими, хто входив до початкового передвиборчого штабу Байдена, і тими, хто доєднався до штабу чинної кандидатки на пост у президенти США в останні тижні. Деякі члени її команди з побоюванням ставляться до команди Байдена, з якою вони тепер працюють.

Втім, як розповіли співрозмовники Axios, попри розчарування в координації між старшими співробітниками з обох боків, більша частина співробітників середньої ланки добре працює разом.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader