Відео стало вірусним: дизайнер показала 7 трюків, як перетворити звичайну кімнату на унікальну
Відео стало вірусним: дизайнер показала 7 трюків, як перетворити звичайну кімнату на унікальну

Відео стало вірусним: дизайнер показала 7 трюків, як перетворити звичайну кімнату на унікальну

Homes and gardens оцінили поради дизайнерки і підказали, як краще їм слідувати.

Оберіть кольоровий камінь

Перший приклад, який Саймон наводить у відео, – це використання барвистих мармурових стільниць або панелей замість легкого й очевидного вибору білого кольору. У своєму відео дизайнерка показує простір з дерев’яними кухонними шафами в поєднанні з глибоким винно-червоним мармуром поряд з іншою нейтральною кухнею з кухонним острівцем з рожевого каменю. Хоча нейтральні кольори часто домінують у колірних трендах, більш нетрадиційні, несподівані кольори можуть змінити простір від звичайного до незвичайного.

1

Фото Stephanie Coutas / Photography Nicolas Matheus

Додайте стильний світильник

Для тих, хто хоче додати смаку приміщенню, Саймон рекомендує звернути увагу на освітлення. Це може бути підвісний або стельовий світильник яскравого відтінку, настільна лампа або стильне настінне бра чи світильник для картин. Шукайте натхнення в тенденціях освітлення та не бійтеся додати несподіваних відтінків. Спробуйте змішати стилі та епохи дизайну інтер’єру. Вінтажне освітлення – це чудовий спосіб додати характер.

Фото Studio Duggan

Постеліть яскравий килим

Новий килим може миттєво змінити простір, додавши кімнаті новий відтінок або візерунок і створивши в ній атмосферу приземлення.

У своєму TikTok дизайнер інтер’єру показує сучасну вітальню у нейтральних кольорах, яку підкреслює яскравий жовто-зелений килим. Здається, що це не повинно поєднуватися, але якимось чином колірні комбінації співіснують так, що виглядають не лише гармонійно, але й дуже стильно.

Колір має здатність трансформувати простір, і окрім пофарбованих стін або оздоблення, він є одним із найдієвіших способів додати колір у великому масштабі. Звертайте увагу на неочікувані комбінації кольорів, щоб створити більш виразний стиль, наприклад, поєднуючи теплі відтінки з холодними.

килим

Фото LAYERED Interior

Розфарбуйте книжкову полицю або шафу

Якщо у вас є книжкові полиці або вбудовані меблі, які потребують оновлення, – спробуйте їх пофарбувати.

Знову ж таки, подумайте про неочевидний варіант. Якщо ваш простір переважно нейтральний, оберіть насичений відтінок, як-от коричнево-червоний, або щось яскраве і життєрадісне, наприклад, масляно-жовтий або небесно-блакитний, щоб влучно потрапити в тренд "книжкових багатств".

Правил немає, але Саймон рекомендує фісташковий зелений як свій улюблений відтінок для того, щоб полиці виглядали виразно. Головне – подивитися на колірне коло і вирішити, чи хочете ви працювати з додатковими кольорами або з контрастними.

пофарбуйте шафу

Фото Wendy Labrum / Photography Heather Talbert

Пофарбуйте стелю

Саймон також радить пофарбувати стелю. Вона показує білий коридор із ніжно-оранжевою стелею, яка допомагає зробити простір теплішим і доповнює дерев'яні тони полиць у кімнаті.

Фото Farrow & Ball

Підберіть постільну білизну відповідно до узголів’я

Саймон також рекомендує поєднувати постільну білизну з узголів’ям. Це нова та досить смілива концепція.

Як правило, тенденції спалень схиляються до чистих нейтральних або м’яких відтінків, які імітують відтінки розкішного готелю. Але, подібно до тенденції насиченості кольорами, використання одного відтінку та нанесення його на кілька поверхонь справді допомагає створити ефект кокона.

Відео стало вірусним: дизайнер показала 7 трюків, як перетворити звичайну кімнату на унікальну - Фото 4

Фото Farrow & Ball

Шукайте цікаві дрібні деталі

Останнім і, мабуть, найпростішим прийомом є додавання сміливих і красивих дрібних деталей за допомогою аксесуарів декору. Йдеться про подушки, мистецтво, дзеркала та освітлення.

У відео TikTok Саймон демонструє кілька різних схем. "Мені подобається, що вони вирішили додати сюди зелену подушку", – каже вона про нейтральний лаунж-простір із салатово-зеленою подушкою. "Усе інше досить нейтрально, але автоматично привертає вашу увагу та виглядає більш дизайнерським", – додає блогерка.

Фото TROVE by Studio Duggan

Джерело матеріала
loader