У Черкасах ТЦКшники нагрянули на концерт коміка Антона Тимошенка
У Черкасах ТЦКшники нагрянули на концерт коміка Антона Тимошенка

У Черкасах ТЦКшники нагрянули на концерт коміка Антона Тимошенка

Працівники територіального центру комплектування влаштували рейд на концерті українського коміка Антона Тимошенка, який відбувся в обласній філармонії у Черкасах. Про це повідомляє місцеве видання "18000".

Як зазначено у повідомленні, працівники ТЦК та СП нагрянули на концерт разом із поліціянтами. Вони перевіряли документи у всіх чоловіків призовного віку та наявність оновлення даних у "Резерві+". На опублікованому відео видно, як люди у військовій формі підходять до всіх чоловіків, які перебувають у будівлі філармонії.

  • 11 жовтня на виступ "Океану Ельзи" прийшли близько півсотні людей у ​​військовій формі. Люди у військовій формі чекали на відвідувачів концерту біля виходу та перевіряли документи у всіх чоловіків. Повідомляється, що деяких чоловіків затримали та посадили у поліцейські автомобілі.
  • 11 жовтня мешканці низки обласних центрів повідомляли про масові рейди, проведені співробітниками територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у ресторанах та інших розважальних закладах. Подібні інциденти було відзначено у Києві, Харкові, Хмельницькому.
Джерело матеріала
loader