Подоляк сказав, коли Зеленський покаже План перемоги українцям
Подоляк сказав, коли Зеленський покаже План перемоги українцям

Подоляк сказав, коли Зеленський покаже План перемоги українцям

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що "План перемоги" буде представлений українцям найближчими днями.

Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону у суботу, 12 жовтня.

"Щодо більш широкої презентації для України, я думаю, що це питання днів. Тому що важливо розуміти, на якому етапі війни що робимо", - зазначив він

Подоляк зазначив, що основні акценти плану вже зрозумілі, але "математичні додатки" до пунктів цього плану будуть відомі лише людям, які ухвалюють рішення у країнах-партнерах, оскільки від них залежить реалізація цього плану. Тим не менш, глава держави все ж таки представить цей план народу.

Михайло Подоляк

Подоляк припустив, що президент Зеленський проведе таку презентацію найближчими днями, додавши деталі, які чітко говоритимуть про те, що це за програма примусу, чому вона важлива і чому вона йде паралельно з "Формулою миру".

У вересні Подоляк наголошував, що не існує жодного плану щодо припинення війни, який би передбачав заморожування війни або передачу територій Росії.

Напередодні керівник Офісу президента України Андрій Єрмак пояснив, що "План перемоги" передусім передбачає створення прийнятних для України умов після закінчення війни із подальшою реалізацією "Формули миру". Він заявив, що конкретні рішення від партнерів після презентації їм плану "вимагають часу".

Джерело матеріала
loader
loader