Південна Корея пообіцяла "кінець режиму" Північної Кореї, якщо вона зашкодить її народу
Південна Корея пообіцяла "кінець режиму" Північної Кореї, якщо вона зашкодить її народу

Південна Корея пообіцяла "кінець режиму" Північної Кореї, якщо вона зашкодить її народу

Південна Корея пообіцяла "кінець режиму" Північної Кореї, якщо вона зашкодить її народу

Північнокорейський лідер уміло підігріває ненависть своїх громадян до Південної Кореї

Південна Корея попередила Північну Корею, що вона побачить «кінець свого режиму», якщо завдасть якоїсь шкоди її народу, після того, як КНДР пригрозила «жахливою катастрофою» через непідтверджений проліт безпілотників з листівками над її столицею.

Про це написало агентство Yonhap  13 жовтня.

Міністерство оборони Південної Кореї опублікувало заяву після того, як Кім Йо Чжон, агресивна сестра Кім Чен Ина, почала загрожувати Південній Кореї у пресі у зв'язку з нібито появою безпілотників над Пхеньяном.

"Ми чітко попереджаємо, що якщо Північна Корея завдасть шкоди безпеці нашого народу, цей день стане кінцем північнокорейського режиму", - йдеться у заяві міністерства оборони Республіки Корея, поширеній для журналістів.

«Зауваження Кім Йо Чжон відображають лицемірну поведінку уряду Півночі, яка продовжує провокації і нещодавно вдалася до вульгарної та дріб'язкової тактики, такої як запуск повітряних куль, наповнених сміттям», — йдеться в ньому.

У той же день КНДР заявила, що знову запустила заповнені сміттям повітряні кулі через кордон на Південь як удар у відповідь.

Міністерство назвало заяву Кім про безпілотники «типовими хитрощами» Півночі, щоб розпалити внутрішню ворожнечу серед південнокорейців.

«Влада Північної Кореї повинна почати з припинення ганебних для міжнародного співтовариства запусків сміттєвих куль, а не лякатися лише однієї краплі «листівок з дронів», які неможливо ідентифікувати», — йдеться в ньому.

У Північній Кореї, як завжди в диктаторських режимах, відразу "відгукнувся народ", який "закипів люттю", обливаючи брудом своїх сусідів, - з'явилися публікації в урядовій газеті, яка цитує деяких жителів, які називають Південну Корею "маріонетковим сміттям", "покидьками" та «щурами» і охочих «швидко перетворити оплот ворога на море вогню».

Використання можливих польотів безпілотників розглядається як пропагандистський маневр з боку режиму, спрямований на розпалювання ворожості до Півдня.

КНДР вторгалася в повітряний простір Республіки Корея 10 разів, починаючи з 2022 року, і це не рахуючи повітряних куль зі сміттям, які вони постійно запускають через кордон, заважаючи роботі аеропортів та викликаючи роздратування громадян.

Японія і Південна Корея забили на сполох через поглиблення військової співпраці між Росією і Північною Кореєю після того, як Владімір Путін і Кім Чен Ин підписали далекосяжне стратегічне партнерство, що включає взаємну допомогу проти "агресії". Путін також заявив, що Москва може поставити зброю до Північної Кореї у відповідь на розширену військову підтримку України з боку Заходу.

Раніше Міністерство закордонних справ Південної Кореї висловило жаль з приводу стратегічного партнерства, заявивши, що співпраця між Росією і Північною Кореєю "не повинна підривати регіональний мир і стабільність" і попередивши, що їхня співпраця у сфері військових технологій порушуватиме резолюції Ради Безпеки ООН.

Джерело матеріала
loader
loader