5 наймодніших стрижок для тонкого ослабленого волосся, які надають екстраординарного об’єму
5 наймодніших стрижок для тонкого ослабленого волосся, які надають екстраординарного об’єму

5 наймодніших стрижок для тонкого ослабленого волосся, які надають екстраординарного об’єму

Стилісти рекомендують ці трендові зачіски усім власницям тонких локонів, які втратили густоту та об’єм.

Розповідаємо, які трендові стрижки допоможуть перетворити тоненькі пасма на густу розкішну  шевелюру.

Піксі з косим чубчиком

Ця стрижка ніколи не вийде із моди, тому що вона рятує навіть дуже тонке пошкоджене волосся. За допомогою техніки градуювання пасма набувають екстраординарного об’єму та густоти. А косий чубчик допоможе акцентувати неперевершену стрижку, зробити її більш ефектною та легкою водночас. Піксі з косим чубчиком підходить до будь-якої форми обличчя та структури волосся, тому пасуватиме всім жінкам без винятку.

М'який багатошаровий піксі-боб

Така багатошарова стрижка з м’якими контурами має у собі ознаки піксі та боба. Зачіска ідеальна для тонких локонів, адже техніка багатошаровості створює ефектний об’єм біля коренів волосся, за рахунок чого пасма лягають у правильну структуровану форму.

Асиметрична коротка стрижка піксі

Якщо ви хочете кардинально змінити образ та не боїтеся експериментів із довжиною, тоді ця стрижка для вас. Зачіска пасуватиме власницям тонких ослаблених локонів, які завдяки техніці стрижки набувають об’єму та візуальної густоти. За рахунок асиметрії стрижка має коригувальний ефект, видовжує лінії обличчя й увиразнює вилиці.

Класична стрижка до плечей

Така зачіска пасуватиме жінкам, які не хочуть експериментувати із довжиною волосся. Зазвичай для надання об’єму стрижка виконується у техніці багатошаровості чи градуювання пасом. Це допомагає набути локонам додаткового об’єму, візуальної густоти та здорового сяяння.

Скуйовджений боб із чубчиком набік

Така зачіска із рваними кінцями та грайливими пасмами дозволить тонким ослабленим локонам набути екстраординарного об’єму. Зачіску можна доповнювати чубчиком набік, тоді вона матиме омолоджувальний ефект, приховає вікові зміни у зоні лоба та очей.

Найкращі омолоджувальні стрижки з чубчиком: трендові зачіски для досконалої краси

Трендові стрижки для омолодження та природної підтяжки обличчя: рекомендовано всім жінкам 45+

Найкращі варіанти стильної омолоджувальної стрижки для жінок з повним обличчям

Джерело матеріала