Вплив Місяця на наше життя в жовтні 2024 року
Вплив Місяця на наше життя в жовтні 2024 року

Вплив Місяця на наше життя в жовтні 2024 року

Ще в давні часи наші предки помітили, що розуміння місячного циклу допомагає організувати своє життя.

Місяць справляє вплив на багато аспектів: припливи та відпливи, поведінку риб у водоймах, а також психоемоційний стан людини, повідомляє Vgorode.

Фази Місяця у жовтні 2024 року:

  • 1-2 жовтня – спадаючий Місяць
  • 3 жовтня – новий Місяць (молодик)
  • 4-16 жовтня – зростаючий Місяць
  • 17 жовтня – повний Місяць
  • 18-31 жовтня – спадаючий Місяць

Визначити фазу Місяця можна за його формою: якщо він нагадує букву «С», це означає, що Місяць спадає. А якщо обриси схожі на перевернуту літеру «Р», це вказує на зростаючий Місяць.

Новий Місяць у жовтні 2024 року

Третього жовтня настає фаза нового Місяця, відома також як молодик. У цей момент Місяць розташований між Землею та Сонцем, і ми не можемо бачити його освітлену частину. Цей період асоціюється з оновленням і новими починаннями, роблячи його особливо сприятливим для ініціювання нових задумів та стратегій.

Вплив нового Місяця на людину

У час нового Місяця багато людей відчувають підвищену енергію та натхнення. Це чудовий час для ментального і фізичного очищення, коли покращується якість сну і зростає відчуття бадьорості.

Повний Місяць у жовтні 2024 року

Період повного Місяця часто супроводжується припливом сил та творчого піднесення. Ця фаза вважається сприятливою для очищення тіла й розуму, що позитивно впливає на якість відпочинку та загальне самопочуття, підвищуючи життєвий тонус.

Вплив повного Місяця на людину

Фаза повного Місяця може впливати на емоційний стан, іноді викликаючи підвищену чутливість або відчуття виснаження. У цей період багато людей помічають коливання настрою та зміни в рівні енергії.

Сприятливі та несприятливі дні жовтня

Сприятливі дні для реалізації нових ідей і проєктів припадають на період з 4 по 16 жовтня, коли Місяць зростає. Найкращі дати для досягнення цілей: 5, 9, 10, 13, 17, 20, 24 жовтня.

Несприятливими днями є 3 жовтня (молодик) та 17-18 жовтня (повня). У ці дні краще уникати важливих рішень або великих покупок. Також менш сприятливими можуть бути: 1, 2, 6, 8, 12, 15, 29 жовтня.

Сприятливі дні за сферами

Робота: Найкращий період для нових проєктів – з 4 по 16 жовтня.
Стосунки: Рекомендуються дні 6, 12, 15, 18, 22, 26 жовтня.
Подорожі: Чудові дати для відряджень – 9, 10, 13, 15, 18, 21 жовтня.
Спортивні та творчі експерименти: Рекомендуються дні 6, 12, 15, 18, 21, 22, 26 жовтня.

Раніше, ми писали про те, що Adidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію.

Джерело матеріала
loader