Погрожував клешнями і хвостом: студентка знайшла в посилці зі взуттям отруйного скорпіона
Погрожував клешнями і хвостом: студентка знайшла в посилці зі взуттям отруйного скорпіона

Погрожував клешнями і хвостом: студентка знайшла в посилці зі взуттям отруйного скорпіона

Софія Алонсо-Моссінгер розповіла, що їй було страшно перебувати в одній кімнаті зі скорпіоном. На допомогу дівчині прийшов студент-зоолог Олівер Джеймс.

18-річна Софія Алонсо-Моссінгер з Англії відкривала посилку зі взуттям і побачила отруйного скорпіона. Про це пише Daily Mail.

Студентка виявила небезпечне створіння, коли відкривала упаковку з черевиками. У паніці вона покликала сусідів, і на допомогу прийшов студент-зоолог Олівер Джеймс. Він зумів зловити скорпіона за допомогою кухонних щипців і помістив його в пластиковий контейнер.

Алонсо-Моссінгер зізналася, що була шокована подією, а хлопець зазначив, що ситуація була напруженою через небезпеку, яку несе створіння. На жаль, коли Олівер звернувся по пораду до своєї професорки, навіть у неї не знайшлося рішення, тож групі довелося проробляти отвори в контейнері, щоб він міг дихати.

Поки студенти вирішували, що робити, вони поїли скорпіона водою через кухонний рушник, а потім звернулися до Національного центру із захисту тварин.

На шокуючих кадрах видно, як отруйна істота метається всередині контейнера, погрожуючи клешнями та хвостом, у спробі сховатися.

Скорпіона вдалося помістити в пластиковий контейнер
Фото: колаж Фокус

Кріс Ньюман, представник центру, пояснив, що хоча укус скорпіона може бути небезпечним, найчастіше він викликає лише дискомфорт.

"Я думала, що це сон. Я почуваюся нормально з павуками та іншими істотами, але було страшно опинитися в одній кімнаті зі скорпіоном", — додала Софія Алонсо-Моссінгер.

Раніше Фокус повідомляв, що жінка так сильно злякалася павука в коридорі, що викликала таксі, щоб його відвезли. Зої Ребекка з самого дитинства боялася павуків. Раніше вона зверталася по допомогу до друзів, але цього разу ніхто не зміг їй допомогти. Тоді жінка вирішила викликати таксиста, щоб він їй допоміг.

Також стало відомо, що в Європі борються з навалою агресивних "супермурах". Комахи пошкоджують інфраструктуру і вторгаються в будинки людей, змушуючи їх навіть переїжджати. Вони також спричинили кілька відключень електрики, перегризаючи кабелі.

Теги за темою
Великобританія
Джерело матеріала
loader
loader