KOLA розповіла, ким працює її чоловік та чому його не показує
KOLA розповіла, ким працює її чоловік та чому його не показує

KOLA розповіла, ким працює її чоловік та чому його не показує

Співачка Анастасія Прудіус, більш відома як KOLA розповіла подробиці особистого життя. Раніше артистка зізналася, що її обранець В'ячеслав багато років мешкає в Ізраїлі. А на прес-конференції напередодні концерту у київському Палаці Спорту виконавиця поділилася, що її чоловік – медик і має власний бізнес.

– Він займається медициною. Дорослий чоловік має свій бізнес. Він завжди поряд і підтримує, радіє за мене. І цього достатньо, – цитує зірку видання "Фокус".

За словами KOLA, чоловік підтримує її творчість, але сам вважає за краще залишатися непублічним. Окрім того, чоловік разом із мамою KOLA приїде до Києва на її перший великий концерт. Анастасія попросила не публікувати фото чи відео її коханого у соцмережах та поважати її особистий простір.

– Так, чоловік буде на концерті. Він їде до мене з моєю мамою з Більбао. Це не таємниця, просто він непублічна людина. Йому це не потрібне. Він інша людина. Він все приймає, любить те, чим займаюся. Йому все подобається, я його цим надихаю. Але йому не потрібно, щоб його бачили чи фотографували. Сподіваюся, що у нас правильні люди і вони не створюватимуть мені дискомфорту, не зніматимуть його на моєму концерті. Я б цього дуже хотіла, бо це буде повага до мене та мого особистого життя, - уточнила KOLA.

В інтерв'ю Маші Єфросініної артистка розповідала, що її чоловік родом із Дніпра, в дитинстві разом із батьками він емігрував до Ізраїлю. Пара познайомилася на благодійному концерті, співорганізатором якого був В'ячеслав. Він старший за 31-річну співачку на 13 років і має дітей від попередніх стосунків. У 2023 році пара одружилася в Празі, на весіллі були тільки найближчі родичі та друзі. Наразі Анастасія та В'ячеслав живуть на дві країни і більшу частину часу проводять нарізно.

Фото: скріншот YouTube-канал Маші Єфросініної

Джерело матеріала
loader
loader