Від 100 до 200 гривень: "Газмережі" показали, як заощадити на блакитному паливі
Від 100 до 200 гривень: "Газмережі" показали, як заощадити на блакитному паливі

Від 100 до 200 гривень: "Газмережі" показали, як заощадити на блакитному паливі

Споживачі можуть заощадити на оплаті за доставку газу близько 100-200 гривень. Яким чином можна зменшити витрати, розповіли на facebook-сторінці Дніпровської філії "Газмережі".

Українці можуть платити за доставку газу одним платежем за квартал, півроку чи рік. Такий спосіб розрахунку дозволить зменшити витрати на комісію під час проведення платежів.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії "Газмережі" заявляють, що таким чином за рік можна заощадити на платіжках у середньому 100-200 гривень.

"Такий спосіб розрахунку є досить актуальним для споживачів із газовою плитою або плитою та колонкою: якщо порахувати їх щомісячні платежі за доставку газу, сума становитиме в середньому від 100 до 200 грн на рік", - йдеться у повідомленні.

Оплата доставки газу. Фото: скрін youtube

Газовики нагадали, що плата за доставку є обов'язковою та її необхідно здійснювати своєчасно, щомісяця до 20 числа.

Варто нагадати, що тарифи на розподіл газу залишаються незмінними. Проте розмір щомісячного платежу може бути змінено – залежно від обсягу спожитого газу за попередній газовий рік – з 1 жовтня 2023 року по 30 вересня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заплатите самі за перевірку лічильника: у яких випадках це може статися і що буде, якщо відмовите газовикам.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, якщо не хочете зимувати у холодній квартирі: "Газмережі" попередили, що має зробити кожен.

Джерело матеріала
loader
loader