Мудрик відповів хейтерам збірної України, які не вірили в перемогу "синьо-жовтих"
Мудрик відповів хейтерам збірної України, які не вірили в перемогу "синьо-жовтих"

Мудрик відповів хейтерам збірної України, які не вірили в перемогу "синьо-жовтих"

Збірна України під керівництвом Сергія Реброва здобула першу перемогу в розіграші Ліги націй сезону-2024/25. У третьому турі "синьо-жовті" мінімально обіграли лідера групи В1 команду Грузії (1:0).

Що сказав Мудрик критикам збірної України

Переможний гол у матчі на 35-й хвилині забив Михайло Мудрик. Після поєдинку вболівальники обрали вінгера "Левом матчу".

23-річний футболіст не приховував свого задоволення результатом протистояння. На думку Михайла, команда зуміла відповісти критикам збірної, які не вірили в перемогу "синьо-жовтих".

"Скільки разів був Левом матчу? Не рахував, батьки точно повинні знати. Мені приємно, що... Дуже багато критики, багато експертів говорили, що збірна те, збірна се, футболісти такі, тренер такий... Що Грузія виграла у Чехії 4:1, а ми програли Чехії і можна вже не виходити.

Не розумію таких вболівальників. Хочу подякувати тим уболівальникам, хто підтримує збірну, незважаючи на результати. Бувають хороші матчі, бувають погані. А в матчі з Грузією ми налаштувалися і заслужили на цю перемогу", – сказав Мудрик.

Також пригадав забитий м'яч, який у підсумку приніс перемогу українцям.

Мій гол? Відібрали м'яч, я обіграв суперників та забив. Бив зряче. Звичайно, є полегшення – принести перемогу всім українцям. Усім нам перемога піде на користь,
– підсумував Мудрик.

Зазначимо, що м'яч у ворота Грузії став третім для Мудрика у збірній України. Загалом на рахунку Михайла 25 матчів у синьо-жовтій футболці.

Наступний поєдинок підопічні Сергія Реброва зіграють 14 жовтня. У 4-му турі Ліги націй Україна зустрінеться з Чехією.

Джерело матеріала
loader