У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон, який загинув на фронті
У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон, який загинув на фронті

У Львові попрощалися із зятем Ірини Фаріон, який загинув на фронті

У Львові відбулася церемонія прощання з українським захисником Василем Особою, який припадав зятем убитої Ірини Фаріон. Воїн загинув у бою на Сіверському напрямі фронту. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі мер міста Андрій Садовий.

- Василь Особа (24.05.1989 – 06.10.2024) став на захист Батьківщини у лавах Національної гвардії України. Загинув у бою з окупантами. Залишилася дружина Софія, яка є працівницею міської ради, та двоє маленьких дітей. Софія дуже тяжко переживала втрату мами, відомої мовознавиці Ірини Фаріон. У такий короткий період у сім'ю прийшло ще одне лихо. Щирі співчуття!, – написав львівський градоначальник.

Василь Особа був мінометником, старшим солдатом 4 батальйону Сил Оборони бригади Національної Гвардії України "Рубіж". Також він був активним учасником Революції Гідності. Церемонія прощання з Героєм відбулася у Гарнізонному храмі св. апостолів Петра та Павла у Львові. Поховають бійця на Марсовому полі.

  • 19 липня екснардепа Ірину Фаріон стріляли біля її будинку у Львові. Вона померла в лікарні того ж дня. За підозрою у вбивстві поліція затримала 18-річного В'ячеслава Зінченка з Дніпра. Суд відправив його під варту, а розслідування у справі триває.
  • 6 жовтня на фронті загинув Василь Особа – зять загиблої Ірини Фаріон. На фронті він перебував із перших днів повномасштабного вторгнення.
Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader