"Дикий Захід": в США натовп людей пограбував потяг, поки той стояв на перехресті
"Дикий Захід": в США натовп людей пограбував потяг, поки той стояв на перехресті

"Дикий Захід": в США натовп людей пограбував потяг, поки той стояв на перехресті

Правоохоронці прибули на виклик лише через деякий час. Грабіжники до цього моменту вже накивали п'ятками.

У США в Чикаго сталося пограбування потяга. Натовп грабіжників скористався тим, що поїзд пригальмував, чекаючи на свою колію. Про це пише видання nbcchicago.

Подія сталася в південному Остіні серед білого дня. Банда з майже двох десятків грабіжників хутко відкрила вагони і "евакуювала" звідти коробки з побутовою технікою. Її завантажили на автомобілі і втекли.

Правоохоронці прибули на виклик лише через годину. Грабіжники до цього моменту вже накивали п'ятками.

Поліція змогла затримати 6 злочинців та повернути частину вантажу, решта мародерів втекла.

Залізнична компанія Union Pacific пояснила, що потяг чекав, доки можна буде поїхати далі шляхами компанії-партнера. Під час стоянки поїзда і сталося пограбування.

"Поїзд був зупинений, очікуючи пересадки з партнерською залізницею, коли злодії почали відкривати контейнери", — йдеться в заяві речника UP.

Нагадаємо, що в США"охайний грабіжник" вдерся до чужого будинку, приготував та з'їв спагеті, а потім помив за собою посуд. Перед тим, як втекти, чоловік залишив власникам помешкання дивну записку з поясненнями свого вчинку.

Також повідомлялося, що двоє небезпечних злочинців, ув'язнених у виправній установі у Форталезі (Бразилія), спробували втекти, переодягнувшись жінками. Це сталося під час години побачень з родичами.

Теги за темою
поліція
Джерело матеріала
loader
loader