Англомовний альбом "ОЕ" та несподіваний дует CHEEV й Трінчер: 5 чудових музичних прем'єр тижня
Англомовний альбом "ОЕ" та несподіваний дует CHEEV й Трінчер: 5 чудових музичних прем'єр тижня

Англомовний альбом "ОЕ" та несподіваний дует CHEEV й Трінчер: 5 чудових музичних прем'єр тижня

"Океан Ельзи" цього тижня презентував перший англомовний альбом, а CHEEV та Анна Трінчер несподівано випустили спільний трек. Про інші музичні прем'єри дізнавайтесь у матеріалі Show 24.

KOLA

Співачка презентувала емоційну пісню про глибокі стосунки між двома людьми, які є опорою одне для одного. Це історія про любов, яка перемагає всі проблеми. Після експериментів зі звучанням KOLA повернулась до любовної лірики.

KOLA – "Титанік": дивіться відео онлайн

CHEEV та Анна Трінчер

Влад та Анна презентували спільний трек, що базується на їхньому власному життєвому досвіді. Він занурює слухача у світ, де кохання стикається з тисячами випробувань. Пісня показує, що буває непросто знайти шлях один до одного після пережитих травм.

CHEEV та Анна Трінчер – "Не знаю": дивіться відео онлайн

"Океан Ельзи"

Колектив до свого 30-річчя випустив перший в історії англомовний альбом Lighthouse - назва українською означає маяк. Це метафорично відображає надію музикантів на майбутнє. До платівки увійшло 10 композицій.

"Океан Ельзи" – Lighthouse: слухайте онлайн

MONATIK та TUMAZAR

TUMAZAR став підопічним MONATIK у проєкті "Неймовірні дуети" - так вони написали спільний трек.
Пісня присвячена тим людям, які через трагічні обставини в Україні не можуть повернутися додому. Для TUMAZAR пісня має особливе значення, адже він написав її про свою сестру, вимушену через війну жити за кордоном.

MONATIK та TUMAZAR – "Мила не плач": дивіться відео онлайн

Женя Галич та Ігор Кириленко

Пісня відображає особисті переживання музикантів, пов'язані з самотністю, відстанню і розлукою з близькими. Трек створювали спонтанно та в імпровізації. Артистам вдалося знайти спільну мову, настрій та ідею. У цій композиції кожен зможе віднайти щось своє.

Женя Галич та Ігор Кириленко – "Убер": дивіться відео онлайн

Теги за темою
музика
Джерело матеріала
loader