Затримано зловмисника, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження 44-річному киянину
Затримано зловмисника, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження 44-річному киянину

Затримано зловмисника, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження 44-річному киянину

Затримано зловмисника, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження 44-річному киянину - Фото 1

На столичних Теремках між незнайомцями виникла сварка, в результаті якої один з чоловіків серйозно травмував перехожого. Потерпілого без свідомості госпіталізували у лікарню. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Якубовського виявлено чоловіка без свідомості з тілесними ушкодженнями. На місце події негайно прибули лікарі швидкої допомоги, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального управління поліції для документування злочину.

Правоохоронці встановили свідків і очевидців події, які розповіли, що між двома перехожими виникла бійка, в ході якої, один із чоловіків побив іншого. 44-річного потерпілого лікарі без свідомості госпіталізували до медичного закладу, наразі він перебуває в реанімації.

Оперативники розшукали та затримали, причетного до скоєння злочину – ним виявився 38-річний киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ряд аналогічних злочинів.

Подію кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Слідчі повідомили затриманому про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нападнику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

 

Tweet
Джерело матеріала
loader